• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Στο νοσοκομείο ο Marquez
Μετά την πτώση του στις δοκιμές του Mugello
Νέα 05/06/2014 - 15:03

O Alex Marquez πέρασε για προληπτικούς λόγους μια νύχτα στο νοσοκομείο, μετά την πτώση που είχε στις δοκιμές που έκανε η ομάδα του  στο Mugello την Τρίτη.

 

Ο αναβάτης της Honda - ο μικρός αδερφός του Marc Marquez - ήταν τυχερός που δεν τραυματίστηκε στο συμβάν που έγινε στον τελευταίο γύρο του αγώνα στην ιταλική πίστα και το προκάλεσε ο Jack Miller.

 

Ο Ισπανός επέστρεψε στο Mugello για δοκιμές την Τρίτη, αλλά έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του κι έπεσε. Οι άνθρωποι της ομάδας του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δεν διέγνωσαν κάποιον τραυματισμό, αλλά αποφάσισαν να τον κρατήσουν μέσα για προληπτικούς λόγους.

 

«Την Τρίτη είχα μια πτώση, καθώς μπήκα δυνατά στην στροφή πριν την Arrabiata. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκα, αλλά για προληπτικούς λόγους αποφασίσαμε να πάμε στο νοσοκομείο για υπέρηχο και ακτινογραφίες», σχολίασε ο Marquez.

 

«Κρίμα για την πτώση μου, διότι δοκιμάζαμε μερικά νέα εξαρτήματα και το τεστ πήγαινε πολύ καλά. Είχα καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα και μακάρι να οδηγούσα περισσότερο, αλλά δεν ήταν εφικτό».

 

Επόμενο άρθρο »

Δεν αποθαρρύνεται ο Smith!

« Προηγούμενο άρθρο

Βιβλίο: Η βιογραφία του Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA