• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βιβλίο: Η βιογραφία του Marquez!
Παρουσιάστηκε χτες στην Βαρκελώνη
Νέα 05/06/2014 - 13:16

Η επίσημη βιογραφία του νεαρότερου Παγκόσμιου Πρωταθλητή, του Marc Marquez, παρουσιάστηκε χτες Τετάρτη, στην Βαρκελώνη! Το παρόν έδωσε και ο Freddie Spencer, ο άνθρωπος που κατείχε το σχετικό ρεκόρ πριν τον 21χρονο πια άσο της Repsol Honda.

 

Τη συγγραφή του βιβλίου ανέλαβε ένας πολύ γνωστός αθλητικογράφος της Ισπανίας, ο Emilio Perez de Rozas. Στην παρουσίαση του βιβλίου, ο Marquez σχολίασε: «Ειλικρινά στην αρχή δεν ήθελα να γραφτεί το βιβλίο, γιατί το θεώρησα αρκετά νωρίς».

 

«Όταν όμως μίλησα με τον Emilio Perez de Rozas και με τον Emilio Alzamora, με έπεισαν ότι το 2013 ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά. Έτσι γράψαμε το βιβλίο, για να εξηγήσουμε στους οπαδούς μου αυτή την σπουδαία χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Freddie Spencer για τη συμβολή του και για τα καλά λόγια που έγραψε».

 

Ο Spencer από την πλευρά του τόνισε: «Όταν ο Marc έσπασε το ρεκόρ μου πέρυσι με έκανε να σκεφτώ κάποια πράγματα. Το βιβλίο είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον, διότι αναφέρεται στο πως καταφέραμε και γίναμε οι νεαρότεροι σε ηλικία Παγκόσμιοι Πρωταθλητές. Ήθελα λοιπόν να συμμετάσχω, διότι το θεωρώ πολύ σπουδαίο».

 

Τέλος, ο ίδιος ο συγγραφέας πρόσθεσε: «Είναι μια κατάθεση, μια μαρτυρία του τι έγινε την περασμένη χρονιά και το βιβλίο λέει την ιστορία του 2013 με λόγια και εικόνες. Η ιδέα όμως ήταν να καταγραφούν οι γνώμες και οι διαφορετικές οπτικές κάθε ενός από τους σημαντικούς ανθρώπους του paddock, για τον Marc ως αναβάτη και ως άνθρωπο».

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Στο νοσοκομείο ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Zeelenberg: Ο Lorenzo επέστρεψε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA