• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν αποθαρρύνεται ο Smith!
Παρά τις πρόσφατες μέτριες εμφανίσεις του
Νέα 05/06/2014 - 16:39

Ο αναβάτης της Monster Yamaha Tech 3, Bradley Smith, έκανε μια εξαιρετική αρχή στη φετινή σεζόν, όταν έπαιρνε την παρθενική του θέση στην πρώτη σειρά του grid στο Κατάρ και στη συνέχεια πάλεψε για μια θέση στο βάθρο με τους Pedrosa και Bautista, προτού πέσει στους τελευταίους γύρους του αγώνα.

 

Στη συνέχεια, στον επόμενο γύρο στο Τέξας της Αμερικής, ο Βρετανός τερμάτισε στην πέμπτη θέση και αρκετά κοντά στο βάθρο, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον Smith που έχει ως καλύτερό του αποτέλεσμα την έβδομη θέση στους επόμενους τέσσερεις αγώνες.

 

Η μέτρια απόδοση του Smith - ο οποίος για δεύτερη σεζόν αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος - έχει συμπέσει με μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις του ομόσταυλού του! Ο Smith ευελπιστεί να κλείσει μια νέα συμφωνία με την ομάδα της Tech 3 και δεν φαίνεται να ανησυχεί για την πίεση που του ασκείται από τον Pol Espargaro.

 

«Είμαι ήρεμος και δεν ανησυχώ. Είχα ρυθμό σχεδόν όλο το Σ/Κ στο Mugello και ήμουν χαρούμενος με την απόδοσή μου στις κατατακτήριες. Έμεινα ένα τέταρτο του δευτερολέπτου μακριά από την πρώτη σειρά».

 

«Δεν μου ‘χει κάτσει ακόμα, δυστυχώς. Είχαμε κανά δυο δύσκολους αγώνες και η πτώση στο Mugello οπωσδήποτε δεν βοήθησε. Ξέρουμε όμως το τι είμαστε ικανοί να πετύχουμε και είμαι βέβαιος ότι θα παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στους επόμενους αγώνες».

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Sepang ΕΔ1: Δυνατή η Aprilia!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Στο νοσοκομείο ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA