• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zeelenberg: Ο Lorenzo επέστρεψε!
Το απέδειξε στο γύρο του Mugello
Νέα 05/06/2014 - 11:03

Μετά το δύσκολο ξεκίνημα τη φετινή σεζόν, ο Wilco Zeelenberg παρουσιάστηκε βέβαιος ότι ο Jorge Lorenzo είναι έτοιμος να μας δείξει τον καλό του αγωνιστικό εαυτό.

 

Ο Ισπανός μας προσέφερε, μαζί με τον Marc Marquez, μια πολύ όμορφη μονομαχία την Κυριακή που μας πέρασε στο Mugello και πλέον δείχνει έτοιμος και δυνατός να βάλει τέρμα στο τρομερό σερί του 21χρονου άσου!

 

«Ο Jorge απέδειξε ότι επέστρεψε! Πρέπει όμως να περιμένουμε για το υπόλοιπο της σεζόν να δούμε τι θα γίνει, καθώς ο Marc είναι πολύ δυνατός», σχολίασε ο Zeelenberg, ο Team Manager της Movistar Yamaha. «Θεωρώ ότι ξαναβρήκε την εμπιστοσύνη του, ενώ παράλληλα έχουμε βελτιώσει πολλά μικρά πράγματα».

 

«Και η πίστα αυτή ταίριαζε στο στυλ του... θα δούμε όμως τι θα γίνει. Πάντως είναι ικανός να προσφέρει θέαμα και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους». Ερωτηθείς για το μυστικό που έφερε και πάλι τον Lorenzo στο προσκήνιο, αποκρίθηκε: «Ήταν συνδυασμός πραγμάτων. Ένοιωθε άνετα με τη μοτοσυκλέτα. Ήδη από την Jerez και το Le Mans ένοιωθε πιο άνετα».

 

«Περιμέναμε λοιπόν πολλά σ’ αυτούς τους αγώνες. Όπως έλεγε και ο ίδιος, ένοιωθε ότι είχε βελτιωθεί, αλλά δεν είχε την εμπιστοσύνη για να παλέψει με τους μπροστά. Όταν δεν αποδίδεις καλά χάνεις πολλούς βαθμούς και αυτό προφανώς είναι που μας απογοητεύει από τους προηγούμενους αγώνες».

 

«Καταλάβαινε ότι κάναμε τα σωστά βήματα. Με τη μοτοσυκλέτα, με τα ηλεκτρονικά και με τη φυσική του κατάσταση. Είχε αρκετές επεμβάσεις το χειμώνα και δεν ήταν απολύτως έτοιμος. Δεν μπορούσε να ελέγξει τη μοτοσυκλέτα όπως ήθελε, μπορούσε να το κάνει μόνο για δέκα ή δώδεκα γύρους».

 

«Δεν μπορούσε να διαχειριστεί μια τέτοια μοτοσυκλέτα για όλη τη διάρκεια ενός αγώνα, για 45 περίπου λεπτά. Νομίζω όμως ότι τώρα μπορεί να το κάνει. Την προσαρμόσαμε σ’ αυτόν, ειδικά με τα νέα ελαστικά και τους νέους κανονισμούς».

 

Επόμενο άρθρο »

Βιβλίο: Η βιογραφία του Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Δύσκολα θα τον κερδίσει κάποιος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA