• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δύσκολα θα τον κερδίσει κάποιος!
Ο Marc μπορεί να διαχειρίζεται επιτυχώς κάθε κατάσταση!
Νέα 05/06/2014 - 10:15

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez, πρέπει να προσπαθήσει να κερδίζει τον κάθε έναν αγώνα μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν, από το να διαχειριστεί τη μεγάλη του διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα.

 

Αυτή είναι η γνώμη του Andrea Dovizioso, ο οποίος απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα ο 21χρονος άσος της Repsol Honda, με τη διαφορά του από τον δεύτερο να έχει φτάσει τους 53 βαθμούς!

 

«Δεν ξέρω πολλά για τον Marc, αλλά σε τέτοιου είδους περιπτώσεις πρέπει να κοιτάς να κερδίζεις τον κάθε αγώνα, από το να διαχειρίζεσαι το προβάδισμα στη βαθμολογία», σχολίασε ο Dovi.

 

«Είναι στην καλύτερη κατάσταση για να πάρει το ρίσκο. Όταν έχεις κερδίσει όλους τους αγώνες από την pole position, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ουράνια κι επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή να πιέσεις όποτε θέλεις».

 

Πριν από μερικές ημέρες, στο Mugello, ο αήττητος Marquez χρειάστηκε να επιστρατεύσει το 100% της ταχύτητάς του για να ξεπεράσει το εμπόδιο του αναγεννημένου Jorge Lorenzo!

 

«Η φετινή χρονιά είναι περίεργη στις μπροστά θέσεις. Ο Marquez είναι απίστευτος. Είναι ταχύτατος σε κάθε περίπτωση και μέχρι τώρα, ο Lorenzo έκανε μια περίεργη χρονιά. Στο Mugello ο Lorenzo επανήλθε στα φυσιολογικά του επίπεδα! Θα δούμε τι θα γίνει και στους επόμενους αγώνες, αλλά πιστεύω ότι είναι έτοιμος να παλέψει με τον Marquez».

 

«Παράλληλα αυτό θα μπορέσει να κάνει και ο Valentino. Σε κάποιους αγώνες τουλάχιστον, ίσως στο Assen ή σε κάποιες πίστες που είναι καλές γι’ αυτόν και για την Yamaha. Εκεί θα είναι σε θέση να παλέψει μαζί του. Δεν ξέρω όμως αν θα καταφέρει κάποιος να τον κερδίσει!»

 

«Το Mugello δεν είναι μια πίστα που ταιριάζει στην Honda και ο Lorenzo έχει κερδίσει εκεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Ο Marquez δείχνει να είναι σε θέση να διαχειρίζεται με επιτυχία την κάθε κατάσταση ξεχωριστά», πρόσθεσε ο άσος της Ducati.

 

Επόμενο άρθρο »

Zeelenberg: Ο Lorenzo επέστρεψε!

« Προηγούμενο άρθρο

Μια εκ βαθέων συνέντευξη του Stoner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA