• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Λυπάμαι πολύ για τον Bradl!
Bradl: Δεν έφταιγε ο Cal, ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν
Νέα 02/06/2014 - 12:24

Στο πρώτο του ιταλικό GP ως αναβάτης της Ducati, ο Cal Crutchlow - και παρά την εξαιρετική του θέση στη γραμμή εκκίνησης μετά από τις πολύ καλές κατατακτήριες δοκιμές - δεν κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα.

 

Ο Βρετανός, αρκετά νωρίς στο χτεσινό αγώνα, έπεσε και η μοτοσυκλέτα του στην πορεία της παρέσυρε τον Stefan Bradl...

 

“Από τις πρώτες τρεις στροφές της πίστας δεν είχα καλή αίσθηση από το μπροστινό, καθώς κάθε φορά που άνοιγα το γκάζι το έχανα», δήλωσε ο Cal που είχε ξεκινήσει από την έκτη θέση - την καλύτερή του φέτος - τον αγώνα. «Ήταν πραγματικά παράξενο το συναίσθημα, διότι κάθε φορά που άνοιγα το γκάζι στη στροφή ήταν σαν να είχαμε υποστροφή, μόνο που δεν ήταν ακριβώς υποστροφή αλλά περισσότερο σαν κάτι να μην πήγαινε καλά».

 

Ο ίδιος ο Βρετανός δεν περίμενε να αντέξει τόσο πολύ μέσα στην πίστα, μέχρι τον τρίτο γύρο όταν έπεσε και η Desmosedici του παρέσυρε τον Stefan Bradl, ο οποίος είχε και μια σφοδρή πτώση το πρωί στο ζέσταμα.

 

«Λυπάμαι πάρα πολύ για τον Stefan. Ήταν πολύ άτυχος, ειδικά μετά και την πρωινή του πτώση και την προσπάθεια που έκανε για να αγωνιστεί. Ήταν μια τρομακτική στιγμή και για εμένα, το χέρι μου είχε πιαστεί κάτω από το σώμα μου κι ερχόντουσαν 15 μοτοσυκλέτες πάνω μου! Δεν ήξερα που να πάω! Ζητώ συγγνώμη που έπεσα πάνω στον Stefan, λυπάμαι πολύ. Του είπα αστειευόμενος ότι δεν θα είχε πρόβλημα αν με είχε περάσει και αυτός γέλασε, έτσι κατάλαβα ότι δεν υπήρχε θέμα. Πήγα και στο γκαράζ του και απολογήθηκα στους μηχανικούς του γιατί τους χάλασα το Σ/Κ. Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα έκανε και αυτός για εμένα».

 

Από την πλευρά του οStefan Bradl σχολίασε για το περιστατικό: « Είμαι καλά αν και το σώμα μου δεν είναι στην καλύτερή του κατάσταση. Πάντως είμαι χαρούμενος που δεν έχω σπάσει κάτι. Είδα τη μοτοσυκλέτα τουCal που ερχόταν κατά πάνω μου, αλλά δεν είχα το χρόνο να αντιδράσω. Προσπάθησα να σηκώσω τη μοτοσυκλέτα μου και να αποφύγω αυτή του Cal, αλλά δεν ήταν αρκετό και με χτύπησε στον πίσω τροχό. Δεν έφταιγε ο Cal, δεν ήθελε να πέσει. Δέχομαι τη συγγνώμη του, ήταν απλά ένα αγωνιστικό συμβάν».

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Έκανα ό,τι μπορούσα!

« Προηγούμενο άρθρο

Εντυπωσιακός και πάλι ο P.Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA