• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Έκανα ό,τι μπορούσα!
Dall’Igna: Πρέπει να κάνουμε υπομονή
Νέα 02/06/2014 - 13:28

Ο Andrea Dovizioso ξεκίνησε τον αγώνα διάρκειας 23 γύρων πολύ δυνατά και από την όγδοη θέση που ήταν στη γραμμή εκκίνησης, κατάφερε να ανέβει ως την τέταρτη με το τέλος του πρώτου γύρου.

 

Για αρκετούς γύρους ο Ιταλός κατάφερε να μείνει με το δεύτερο γκρουπ των οδηγών, ωστόσο στη συνέχεια έχασε θέσεις και κυνηγούσε την έκτη θέση απέναντι στον Andrea Iannone. Εν τέλει κέρδισε τον συνονόματό του, μόλις την τελευταία στιγμή και για 87 χιλιοστά του δευτερολέπτου!

 

«Νομίζω ότι έκανα ό,τι μπορούσα στον αγώνα. Δεν τα πήγαμε τόσο άσχημα, αν δούμε τη διαφορά μας από την κορυφή. Βελτιώσαμε το χρόνο μας κατά 3,5δ σε σχέση με πέρυσι. Ο αγώνας στο Mugello, όπως κάθε φορά ήταν δύσκολος, αλλά αυτό είναι που τον κάνει τόσο ωραίο».

 

«Η μάχη που έδωσα με τους Pedrosa, Espargaro και Iannone ήταν πραγματικά πολύ σκληρή. Με βοήθησε πολύ η αυξημένη δύναμη που είχαμε στην ευθεία κι έκανα μερικές πολύ καλές κινήσεις στα φρένα της San Donato. Στο τέλος πήραμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», σχολίασε ο Dovi.

 

Από την πλευρά του ο Gigi DallIgna δεν ήταν ευχαριστημένος με τα τελικά αποτελέσματα των αναβατών του. «Προφανώς ήμασταν κατώτεροι των προσδοκιών, ειδικά σε μια πίστα που είναι ο εντός έδρας αγώνας της Ducati. Πρέπει να κάνουμε υπομονή. Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα πολύ, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον».

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Δεν ήμουν αρκετά γρήγορος!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Λυπάμαι πολύ για τον Bradl!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA