• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εντυπωσιακός και πάλι ο P.Espargaro!
Πέμπτη θέση για τον Ισπανό στο Mugello
Νέα 02/06/2014 - 11:02

Ο Pol Espargaro - για δεύτερο συνεχόμενο γύρο μετά την τέταρτη θέση στο Le Mans - έκανε έναν εντυπωσιακό αγώνα στην πίστα του Mugello, όπου και κατάφερε να ανέβει ως την πέμπτη θέση της τελικής κατάταξης!

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 ξεκίνησε από την 5η θέση της γραμμής εκκίνησης και βρέθηκε να παλεύει με τους μπροστά, κρατώντας τη θέση του στους πρώτους γύρους. Ο P.Espargaro είχε καλό ρυθμό και πάλευε με τους Andrea Dovizioso και Dani Pedrosa.

 

Ο νεαρός Ισπανός προσπάθησε να κάνει την έκπληξη και να αφήσει πίσω του Pedrosa, ωστόσο ο τελευταίος τον πέρασε και ξέφυγε, με τον P.Espargaro να δέχεται την πίεση του Dovizioso στη μάχη για μια θέση στην πεντάδα. Ο Ισπανός «γύριζε» σε σταθερό ρυθμό και κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Ιταλό στη γραμμή του τερματισμού.

 

«Προφανώς και είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα αυτό. Καταφέραμε και τερματίσαμε ως οι καλύτεροι από τους υπόλοιπους, μιας και μπροστά μας ήταν μόνο οι εργοστασιακές μοτοσυκλέτες. Δυσκολεύτηκα να περάσω την Ducati και δυστυχώς ο Pedrosa μέχρι τότε είχε ξεφύγει και δεν μπορούσα να μειώσω τη διαφορά», σχολίασε ο Ισπανός που με το χτεσινό του αποτέλεσμα σκαρφάλωσε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι η κορυφαία μη-εργοστασιακή μοτοσυκλέτα!

 

«Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που κάνουμε, ειδικά αν σκεφτούμε ότι αυτό το Σ/Κ είχα δυο πτώσεις, ενώ χάσαμε και τη μια διαδικασία με τη βροχή. Οι μηχανικοί μου έκαναν φοβερή δουλειά και θέλω να τους ευχαριστήσω. Καταφέραμε να επαναλάβουμε μια καλή παρουσία όπως στο Le Mans! Τώρα πάμε στον εντός έδρας αγώνα μου, στην Καταλονία, όπου και θα τα δώσω όλα για να είμαι ακόμα πιο κοντά στην κορυφή».

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Λυπάμαι πολύ για τον Bradl!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Σύντομα θα έρθει και η νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA