• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto3: Φανταστικός Fenati!
Τρομερός αγώνας με δράματα στο τέλος!!
Νέα 01/06/2014 - 18:50

Ένας απίστευτος αγώνας έγινε σήμερα το μεσημέρι στην πίστα του Mugello - για τον έκτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών - με εφτά αναβάτες να είναι ο ένας κοντά στον άλλο, μέχρι το δραματικό τέλος του!

 

Ο Romano Fenati κράτησε τη ψυχραιμία του στα τελευταία λεπτά - μπροστά στους συμπατριώτες του - και εκμεταλλευόμενος το sliprstreaming στη μεγάλη ευθεία, πέρασε για 10 χιλιοστά τους I.Vinales και Alex Rins για να πάρει την τρίτη φετινή του νίκη!

 

Ο Ιταλός είχε ειδικά χρώματα στη μοτοσυκλέτα του, που ήταν βαμμένη στα χρώματα της Ιταλίας! Στις άλλες δυο θέσεις του βάθρου χρειάστηκε διπλή εξέταση του video για να αποφασιστεί ποιός ήταν δεύτερος και ποιός τρίτος! Τόσο ο Vinales, όσο και ο Rins πέρασαν ακριβώς στο ίδιο χιλιοστό τη γραμμή τερματισμού, με αποτέλεσμα - σύμφωνα με τους κανονισμούς - να δοθεί η δεύτερη θέση στον Vinales που έκανε ταχύτερο γύρο στον αγώνα!

 

Πέρα από τη φανταστική μάχη των τριών πρώτων, είχαμε κι ένα μεγάλο δράμα στον τελευταίο γύρο! Οι Jack Miller, Alex Marquez αλλά κι ένας εντυπωσιακός Enea Bastianini ήταν πολύ κοντά στις θέσεις του βάθρου, ωστόσο ο Miller έχασε τη γραμμή του μετά από μια επαφή και ανοιγόμενος παρέσυρε τον Marquez και στη συνέχεια τον Ιταλό συναθλητή του.

 

Ως εκ τούτου, ο Αυστραλός βλέπει το προβάδισμα των 30 βαθμών πριν τον σημερινό αγώνα, να μειώνεται στους μόλις πέντε δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο Πρωτάθλημα.

 

Πιο πίσω, οι Miguel Oliveira - πάλι πολύ καλός στην ιταλική πίστα, όπως και πέρυσι - και Niklas Ajo εκμεταλλεύτηκαν τις πτώσεις των τριών προαναφερθέντων και πήραν θέση μέσα στην πεντάδα.

 

Πριν το δράμα του τελευταίου γύρου, είχαμε 13 οδηγούς να έχουν μεταξύ τους διαφορά στο 1,5δ ακόμα ένα στοιχείο ενός συναρπαστικού αγώνα, όπου κανείς δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά από την αρχή μέχρι το τέλος του.

 

Ο πολύ σταθερός Efren Vazquez ήταν βιαστικός στην εκκίνηση και πήρε ποινή ride through. Ο Ισπανός αναγκάστηκε να βγει και να συνεχίσει τον αγώνα αφού πέρασε από την pitlane. Παρά ταύτα, κατάφερε να ανακάμψει και όντας πολύ πιο γρήγορος από τους μπροστά του, κατάφερε να φέρει τη μοτοσυκλέτα του στην 12η θέση.


Ο Θανάσης Σίσσης ξεκίνησε τον αγώνα από την 24η θέση και γρήγορα κατάφερε να κερδίσει μερικές θέσεις, χωρίς να δώσει συνέχεια στο καλό του ξεκίνημα. Στο τέλος πέρασε τη γραμμή τερματισμού 17ος και 1,1δ περίπου από την 15η θέση που δίνει τον τελευταίο βαθμό.

 

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία στα συνοδευτικά μας αρχεία!

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Φοβερό το συναίσθημα!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto2: Τρίτη φετινή νίκη για Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA