• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto2: Τρίτη φετινή νίκη για Rabat!
Του βγήκε η επιλογή να χρησιμοποιήσει το σκληρό πίσω ελαστικό!
Νέα 01/06/2014 - 18:18

Ο Tito Rabat πήρε το ρίσκο και φόρεσε το σκληρό πίσω ελαστικό της Dunlop και αυτό ακριβώς του έδωσε την απαραίτητη ώθηση στο τέλος του αγώνα για να πετύχει την τρίτη του φετινή νίκη!

 

Ο Ισπανός μάλιστα, κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ πίστας με έναν ταχύτατο προτελευταίο γύρο που έκανε (1:52.587), όταν και διατήρησε μια διαφορά από τους Luis Salom και Jonas Folger, για να περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού.

 

Παράλληλα, ο Ισπανός διεύρυνε το προβάδισμά του από τον δεύτερο Mika Kallio στους 22 βαθμούς, μιας και ο τελευταίος δεν θύμισε σε κανένα σημείο του αγώνα τον Φινλανδό που είδαμε σε Jerez και Le Mans, μένοντας χαμηλά στην έκτη θέση.

 

Αντίθετα οι rookies στην κατηγορία Luis Salom και Jonas Folger έκαναν πολύ δυνατό αγώνα και πήραν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα! Συναρπαστική ήταν πιο πίσω η μάχη για την τέταρτη θέση, με τον Simone Corsi να κερδίζει στο τέλος - για μόλις 7 χιλιοστά - τον Aegerter! Σ’ αυτό το γκρουπ ήταν και ο Kallio που δεν κατάφερε να απειλήσει τους δυο μπροστά του.

 

Θέση στη δεκάδα πήραν και οι Johann Zarco, Sam Lowes - παρά την εξαιρετική του θέση στις κατατακτήριες θέλει δουλειά ακόμα για να φτάσει σε ρυθμό τους πιο έμπειρούς αναβάτες της κατηγορίας - και Maverick Vinales, ο οποίος από 16ος στο grid, τερμάτισε στην ένατη θέση.

 

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία στα συνοδευτικά μας αρχεία!

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto3: Φανταστικός Fenati!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Αγώνας: Επική μάχη Marquez-Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA