• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bridgestone: Θα συνεχίσουμε την εξέλιξη!
Μέχρι το τέλος του συμβολαίου μας.
Νέα 11/05/2014 - 15:49

Η Bridgestone επανεπιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει απρόσκοπτα την εξέλιξη στα ελαστικά της, μέχρι να ολοκληρωθεί η παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία του MotoGP, στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν του 2015.

 

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, η Bridgestone - μονομάρκα στο Πρωτάθλημα από το 2009 - έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα ανανεώσει για μια σεζόν το συμβόλαιό της και θα αποσυρθεί οριστικά το 2015.

 

"Θα συνεχίσουμε να εξελίσσουμε νέες τεχνολογίες, διότι θέλουμε να φύγουμε στο τέλος της επόμενης σεζόν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο", δήλωσε ο Masao Azuma, ο αρχιμηχανικός της Bridgestone στο Τμήμα Εξέλιξης Αγωνιστικών Ελαστικών.

 

"Θέλουμε να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο το εξελικτικό μας πρόγραμμα, καθώς υπάρχουν ακόμα πολλά που μαθαίνουμε και μπορούμε να ενσωματώνουμε στα ελαστικά δρόμου που κατασκευάζουμε".

 

"Για την ώρα έχουμε ρίξει το βάρος στο μπροστινό ελαστικό, το οποίο και θα παρέχουμε στις ομάδες για δοκιμές μέσα στους επόμενους μήνες. Όλοι περιμένουν να δουν τελευταίας τεχνολογίας ελαστικά για τη μεγάλη κατηγορία του Πρωταθλήματος, μέσα στους επόμενους 18 μήνες", πρόσθεσε.

 

Θυμίζουμε ότι εκτός από νέο προμηθευτή, το 2016 θα έχουμε και ενιαία ECU για όλους τους συμμετέχοντες στη μεγάλη κατηγορία!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Imola: Τέλειος ο Rea και στο 2ο σκέλος!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Imola: Νίκη για Rea στο 1ο σκέλος!

Χορηγοί