• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Assen ΕΔ1: O Rea την 1η θέση!
Χάρισε στην Honda το ιδανικό ξεκίνημα!
Νέα 25/04/2014 - 16:13

Ο Jonathan Rea χάρισε στην ομάδα της Honda το ιδανικό ξεκίνημα στον τρίτο γύρο Πρωταθλήματος των SBK στην πίστα του Assen. Ο Βρετανός κατάφερε να φέρει τη μοτοσυκλέτα του στην πρώτη θέση των ΕΔ1, σε μια πίστα η οποία είναι δίπλα στα κεντρικά της ομάδας του! (Ten Kate Racing).

 

Ο Rea - ο οποίος έχει τέσσερεις νίκες στο Assen με την ομάδα της Ten Kate - ανέβηκε στην κορυφή χάρη στον τελευταίο γρήγορο γύρο του, παίρνοντας κυριολεκτικά την μπουκιά από το στόμα του Loris Baz, ο οποίος κατέβαζε συνεχώς χρόνους αλλά δεν κατάφερε στο τέλος να βρει απάντηση στο χρόνο του αντιπάλου του.

 

Με τον Davide Giugliano έχουμε τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές στην πρώτη τριάδα, με τον Ιταλό της Ducati να κρατά την τρίτη θέση αφήνοντας τον Πρωταθλητή Tom Sykes στην τέταρτη θέση.

 

Ακόμα ένας αναβάτης που βελτίωσε το χρόνο του στα τελευταία λεπτά των πρώτων ελεύθερων δοκιμών ήταν ο Eugene Laverty, ο οποίος επικράτησε του ομόσταυλού του - Alex Lowes - για την πέμπτη θέση, για μόλις 43 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

Λίγο πιο πίσω ο Marco Melandri, ο οποίος άφησε πίσω του τον Sylvain Guintoli, με το δίδυμο της Aprilia να κάνει μέτριο ξεκίνημα στην 7η και 8η θέση αντίστοιχα. Αντίθετα εξαιρετικός ήταν ο Niccolo Canepa, ο οποίος έφερε την EVO Ducati του μέσα στη δεκάδα - ολοκλήρωσε ένατος - μπροστά από την Honda του Leon Haslam!

 

Ο Chaz Davies, ο εργοστασιακός αναβάτης της Ducati, ήταν εντέκατος και μπροστά από το δίδυμο της Bimota που εξακολουθεί να εντυπωσιάζει, στο δεύτερό της αγώνα στα SBK. Ο Iddon κέρδισε τον Badovini και οι δυο τους χάρισαν στην ομάδα τους την 12η και 13η θέση αντίστοιχα. Φυσικά το πρόβλημα της homologation - η Bimota πρέπει να πουλήσει 125 μοτοσυκλέτες για να πάρει έγκριση - παραμένει και το δίδυμο δεν θα βαθμολογηθεί στους αγώνες της Κυριακής.

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Ελληνικός θρίαμβος στην Ολλανδία!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Assen ΕΔ2: 1ος και με πτώση ο Giugliano!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα