• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Aragon: ΕΔ2
Έκανε το 2 στα 2 ο Jonathan Rea!
Νέα 11/04/2014 - 21:29

Ο Jonathan Rea ολοκλήρωσε την πρώτη ημέρα στην Aragon στην πρώτη θέση και μάλιστα με άνεση από τον δεύτερο! Ο οδηγός της Pata Honda - και στα δυο πρώτα ελεύθερα για το δεύτερο γύρο των SBK - άφησε το γρήγορο γύρο του για το τέλος!

 

Στις ΕΔ2 σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:58.180δ, καταφέρνοντας να μείνει μπροστά για περισσότερα από δυο δέκατα του Tom Sykes. Ο τελευταίος κρατούσε την πρώτη θέση μέχρι το τέλος, όταν ο Rea του πήρε κυριολεκτικά την μπουκιά από το στόμα!

 

Ο Chaz Davies έφερε την Ducati του στην τρίτη θέση, με τους Βρετανούς οδηγούς να κυριαρχούν - την πρώτη ημέρα - στην Ισπανία! Ο Davies, ο οποίος πέρυσι πήρε μια εκπληκτική διπλή νίκη στη συγκεκριμένη πίστα, κατάφερε να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση στα τελευταία λεπτά.

 

Οι Loris Baz και Davide Giugliano έκλεισαν την πρώτη πεντάδα, με το δίδυμο της Aprilia - της μόνης εργοστασιακής ομάδας που δεν κατάφερε να ρίξει το χρόνο της στα δεύτερα ελεύθερα - να ακολουθούν. Οι Marco Melandri και Sylvain Guintoli έχασαν έδαφος, με τον πρώτο να πέφτει στην έκτη θέση και τον δεύτερο να ακολουθεί στην έβδομη.

 

Δύσκολη αποδεικνύεται η ισπανική πίστα για τη Suzuki του Eugene Laverty, ο οποίος είναι όγδοος και με διαφορά οχτώ δέκατα από την κορυφή. Ο Leon Haslam ήρθε ένατος, με τον εντυπωσιακό, πάνω στην EVO Ducati του, Niccolo Canepa να πλασάρεται στη δεκάδα, αν και έπεσε προς το τέλος της διαδικασίας.

 

Παράλληλα, ο Canepa ήταν και ο τελευταίος που έπεσε κάτω από το όριο των δυο λεπτών. Οι A.Lowes, Toni Elias και Claudio Corti ακολούθησαν στις θέσεις 11, 12 και 13, με τον Leon Camier να βελτιώνεται αισθητά και να είναι η δεύτερη καλύτερη EVO της ημέρας!

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Austin: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Austin: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα