• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Austin: ΕΔ2
Ο Vazquez μπροστά από 3 ΚΤΜ!
Νέα 11/04/2014 - 23:44

Η Honda συνέχισε την κυριαρχία της στο Τέξας, στο δεύτερο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, με τον Efren Vazquez να κάνει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, με 2:16.696δ!

 

Αυτό ήταν αρκετό για να αφήσει πίσω του - για 0,129δ - τον πολύ καλό Jack Miller, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που έσπασε το φράγμα του 2:17δ. Στις δυο επόμενες θέσεις συναντούμε το δίδυμο της Team Calvo, με τον Isaac Vinales να επικρατεί για 42 χιλιοστά του Jakub Kornfeil.

 

Ο πρώτος των ΕΔ1, Alex Rins, έπεσε στην πέμπτη θέση το μεσημέρι (ώρα Τέξας), με διαφορά στα 0,758δ από την κορυφή. Πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον Vazquez ήταν ο Antonelli (6ος), ο οποίος άφησε στην έβδομη θέση τον Alex Marquez.

 

Θεαματική βελτίωση για τον Guevara, ο οποίος από 30ος στις ΕΔ1 σκαρφάλωσε στην όγδοη θέση στα δεύτερα ελεύθερα, μπροστά από τους Bastianini και Granado που για πρώτη φορά αυτό το Σ/Κ, φιγουράρουν στην πρώτη δεκάδα.

 

Εκτός αυτής ο Romano Fenati, η διαφορά του οποίου από την κορυφή εκτοξεύτηκε στο 1,7δ σε σχέση με τα οχτώ δέκατα που είχε το πρωί (ώρα Τέξας). Ο Θανάσης Σίσσης βελτίωσε το χρόνο του στις ΕΔ2, σταμάτησε το χρονόμετρο στα 2:19.928δ, αλλά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 25η θέση.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Austin ΕΔ2: Σε άλλο πλανήτη ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Aragon: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα