• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Austin: ΕΔ1
Ο Zarco πρώτος, μπροστά από Simeon και Rabat!
Νέα 11/04/2014 - 20:51

O Γάλλος Johann Zarco κάνει την έκπληξη στη μεσαία κατηγορία του Πρωταθλήματος, παίρνοντας την πρώτη θέση στα πρώτα ελεύθερα του δεύτερου γύρου Πρωταθλήματος στην πίστα Circuit of the Americas.

 

Ο Xavier Simeon πίεσε στον τελευταίο του γύρο και πλησίασε στα 159 χιλιοστά το χρόνο του Zarco, με τον Rabat να υπολείπεται άλλα 28 χιλιοστά του δευτερολέπτου από τον Γάλλο.

 

Ο Dominique Aegerter κράτησε για λίγο την πρώτη θέση, αλλά τελικά τερμάτισε στην τέταρτη ένα ενθαρρυντικό ξεκίνημα για τον Ελβετό. Ο Simone Corsi έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην πέμπτη θέση, μπροστά από τον Takaaki Nakagami που ξεκίνησε δυνατά, αλλά στην πορεία και ειδικά μετά το δεύτερο μισό της διαδικασίας, έπεσε η απόδοσή του.

 

Μια σημαντική λεπτομέρεια, είναι το γεγονός ότι οι πρώτοι έξι είναι αναβάτες διαφορετικής εθνικότητας! Ο Maverick Vinales ήταν έβδομος αλλά μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Zarco, με τους 12 πρώτους να έχουν μεταξύ τους διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο!

 

Ο Mattia Pasini επικράτησε του πολύ καλού Anthony West - ο οποίος είχε και μια πτώση - για την όγδοη θέση, με τον Jordi Torres να είναι αυτός που έκλεισε τη δεκάδα.

 

Μέτριο ξεκίνημα για τον Luis Salom, ο οποίος έμεινε περίπου οχτώ δέκατα πίσω από τον ομόσταυλό του Vinales, ενώ το ίδιο μπορούμε να πούμε για τον Thomas Luthi που ήταν 16ος στα πρώτα ελεύθερα και 65 χιλιοστά μπροστά από τον Sandro Cortese.

 

Ακόμα χειρότερα τα πράγματα για τον περσινό νικητή στην COTA, Nicolas Terol, ο οποίος ήταν 22ος στις ΕΔ1 και 2,1δ πίσω από το χρόνο του πρώτου! Δείτε στο συνοδευτικό μας αρχείο όλους τους χρόνους αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Aragon: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Austin ΕΔ1: Επιβλητικός ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα