• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Austin: ΕΔ1
Κυρίαρχος η Honda με τους Rins-Vazquez!
Νέα 11/04/2014 - 19:29

Με εντυπωσιακό τρόπο, η Honda δείχνει ότι στην πίστα του Τέξας έχει τον πρώτο λόγο και στη μικρή κατηγορία του Πρωταθλήματος! Ο Alex Rins είχε να ανησυχεί μόνο για τον Efren Vazquez, καθώς οι δυο τους έκαναν το 1-2 για τον κατασκευαστή που μέχρι πρότινος έχανε τη μια μάχη μετά την άλλη από τις KTM!

 

Ο Rins με καλύτερο χρόνο στα 2:17.964δ, άφησε στη δεύτερη θέση για μόλις 43 χιλιοστά τον Vazquez, με τους δυο Ισπανούς να βλέπουν τους υπόλοιπους να έχουν διαφορές από τέσσερα δέκατα και πάνω! Στην τρίτη θέση ο Jack Miller, ο θριαμβευτής του Κατάρ, ο μόνος μη Ισπανός στις πρώτες πέντε θέσεις.

 

Isaac Vinales και Alex Marquez ακολουθούν, για να κλείσει μια πεντάδα που για πρώτη φορά έχει περισσότερες Honda απ' ότι KTM! Ο Kornfeil κατάφερε να νικήσει για 44 χιλιοστά του δευτερολέπτου τη μεγάλη ελπίδα των Ιταλών, Romano Fenati, ο οποίος αγωνίζεται με την SkyVR46 του Valentino Rossi.

 

Πολύ καλός - όπως και στα ελεύθερα του Κατάρ - ο John McPhee, ο οποίος έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην όγδοη θέση, μπροστά από τους Antonelli και Kent που έκλεισαν τη δεκάδα. Η καλύτερη Mahindra ήταν αυτή του Brad Binder, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει 96 χιλιοστά την αντίστοιχη του Miguel Oliveira.

 

Ο Θανάσης Σίσσης επανήλθε στη δράση μετά την αμυγδαλίτιδα που υπέστη στον πρώτο γύρο στο Κατάρ και δεν τον άφησε να αγωνιστεί στην πίστα εκεί. Ο νεαρός, στην τρίτη του σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και στην Moto3 ξεκίνησε προσεκτικά στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές και πήρε την 22η θέση, με χρόνο 2:21.268δ.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Austin ΕΔ1: Επιβλητικός ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Aragon: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα