• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνεργασία Honda με PT AHM
Με σκοπό την ανάδειξη ταλέντων από την Ινδονησία
Νέα 04/03/2014 - 12:10

Η PT Astra Honda Motor (AHM), σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους νεαρούς αναβάτες της Ινδονησίας να υλοποιήσουν τα όνειρά τους, προχώρησε σε συνεργασία με την Repsol Honda που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.

 

Τα logo One HEARTκαι Satu HATI θα είναι διακριτά στην RC213V - υπήρχαν ήδη στο πρώτο τεστ της Sepang - κι επίσης στις φόρμες των Marc Marquez και Dani Pedrosa. Αυτή η συνεργασία ήταν ενεργή το 2011 και το 2012 και θα υποστηρίξει την ανάδειξη νέων ταλέντων από την Ινδονησία. Οι νεαροί αναβάτες θα προπονούνται στο Αγωνιστικό Σχολείο της Honda (Honda Racing School).

 

"Στο άμεσο μέλλον, περιμένουμε να έχουμε ήρωες από την Ινδονησία να αγωνίζονται σε Παγκόσμιο επίπεδο", εξήγησε ο Marketing Director της AHM, Margono Tanuwijaya. Στην εκδήλωση ήταν παρών και ο Shuhei Nakamoto, αντιπρόεδρος του HRC, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος με την ανανέωση της συνεργασίας, τονίζοντας ότι αποτελεί σημαντικό δεσμό για την Honda δεδομένης της αγάπης των φιλάθλων της Ινδονησίας για το MotoGP.

 

Ο Dani Pedrosa σχολίασε: "Δέχομαι πολλά μηνύματα από Ινδονήσιους οπαδούς κι ελπίζω όταν δείτε τα logo στις μοτοσυκλέτες και στις φόρμες μας, να ξέρετε ότι σας υποστηρίζουμε κι εμείς". Απών από την εκδήλωση στην Jakarta ήταν ο τραυματίας Marc Marquez, ο οποίος όπως δεν παρέλειψε να στείλει κι αυτός το μήνυμά του: "Λυπάμαι που δεν βρίσκομαι εκεί. Δουλεύω σκληρά ώστε να επιστρέψω πανέτοιμος και με το πνεύμα που διακατέχει κι εσάς: One HEART - Satu HATI".

 

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία Τεστ ΙΙ: Το 1-2 Lorenzo-Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Αποστολή εξετελέσθη!

Χορηγοί