• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Αποστολή εξετελέσθη!
"Τώρα είναι δουλειά της Bridgestone ν' αναλύσει τα δεδομένα"
Νέα 04/03/2014 - 11:20

Ο Dani Pedrosa ολοκλήρωσε ικανοποιημένος και τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών στην πίστα του Phillip Island. Ο Ισπανός της Repsol Honda πήρε τη δεύτερη θέση με χρόνο 1:29.381 τον οποίο σημείωσε στον 20ο από τους 58 γύρους που ολοκλήρωσε.

 

Οι καιρικές συνθήκες ήταν φανταστικές στην πίστα της Αυστραλίας και ο Pedrosa έφερε σε πέρας το πλάνο της Bridgestone για προσομοίωση αγώνα σήμερα. Ο Ισπανός έκανε 20 γύρους και ήταν χαρούμενος με το αποτέλεσμα, αν και δεν έλειψαν τα απρόοπτα καθώς χτύπησε ένα πουλί κατά τη διάρκεια!

 

"Σήμερα δοκιμάσαμε δυο ακόμα ελαστικά διαφορετικής κατασκευής, αλλά με την ίδια γόμα. Η αίσθησή μου δεν ήταν η καλύτερη μ' αυτά", σχολίασε ο Dani, ο οποίος στην προσομοίωση που έκανε είχε μέσο όρο στο 1:30.287. "Σε κάθε περίπτωση, εμείς διαλέξαμε τα καλύτερα από αυτά που δοκιμάσαμε τις δυο αυτές ημέρες και κάναμε 20 γύρους μ' αυτά".

 

"Αυτό το πείραμα ήταν επιτυχημένο, αλλά στην ουσία είναι δουλειά της Bridgestone τώρα να αναλύσει τα δεδομένα και να μας δώσει το σωστό feedback για να δουλέψουμε ανάλογα και αύριο", εξήγησε. Να σημειώσουμε ότι ο αυριανός καιρός αναμένεται βροχερός πάνω από το Phillip Island.

 

Επόμενο άρθρο »

Συνεργασία Honda με PT AHM

« Προηγούμενο άρθρο

Γύρισε σελίδα ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα