• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Γύρισε σελίδα ο Lorenzo
Ικανοποιημένος με το ρυθμό του ο Rossi
Νέα 03/03/2014 - 22:22

Ο Jorge Lorenzo γύρισε σελίδα στο προηγούμενο καταστροφικό τεστ της Μαλαισίας και κατάφερε στο Phillip Island να πάρει την πρώτη θέση, σήμερα πρώτη ημέρα των τριήμερων δοκιμών στην Αυστραλία.

 

Στην Sepang, το νέο ελαστικό της Bridgestone και το ιδιαίτερο στυλ του Ισπανού στις στροφές, δεν συνδυάστηκαν αρμονικά με αποτέλεσμα ο Lorenzo να είναι μόλις έβδομος. Ευτυχώς για τον πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή, τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν. Ο Jorge ήταν πρώτος με διαφορά 0,363 από τον Crutchlow στο τεστ της Αυστραλίας που ξεκίνησε σήμερα, αν και η ιδιαίτερη φύση του και οι δοκιμές πολλών ελαστικών, δεν κάνουν τις συγκρίσεις των χρόνων ασφαλή υπόθεση.

 

"Μετά την Sepang, είπα στον Τύπο ότι το ελαστικό που μας έδωσε η Bridgestone ήταν δύσκολο για όλους και ειδικά για την Yamaha και στις φυσιολογικές συνθήκες είδαμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα", σχολίασε ο Ισπανός. "Σήμερα ξεκινήσαμε με το στάνταρ ελαστικό που είχαμε πέρυσι στον αγώνα και στη συνέχεια η Bridgestone μας έδωσε τρία νέα και το τελευταίο ήταν το καλύτερο. Καλύτερο κι από το στάνταρ", εξήγησε.

 

Ο Valentino Rossi από την άλλη, ήταν 0,573 πίσω από τον ομόσταυλό του. "Είμαι πολύ χαρούμενος. Ο καιρός είναι καλός και είναι πάντα μεγάλη μου ευχαρίστηση να βρίσκομαι εδώ. Ήμουν γρήγορος και είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ταχύτητα και το ρυθμό μου", υπογράμμισε ο Ιταλός θρύλος και πρόσθεσε: "Εγώ κι ο Jorge είχαμε διαφορετικό πρόγραμμα με τα ελαστικά, αλλά δοκιμάσαμε και τη μοτοσυκλέτα. Eγώ δοκίμασα διαφορετικούς σκελετούς, ενώ ο Jorge διαφορετικές γόμες. Αύριο θα αλλάξουμε αμιβαία ρόλους".

 

Επόμενο άρθρο »

Φωτ. της Ημέρας: "Στην Επίδαυρο με R1"

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Τεστ Ι: Μπροστά ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα