• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suppo: Η Ducati σε δύσκολη θέση
Είναι κατανοητό ότι σκέφτονται για την OPEN
Νέα 25/02/2014 - 12:33

Ο πρώην Διευθυντής στο Αγωνιστικό Τμήμα της Ducati, Livio Suppo, δηλώνει ότι καταλαβαίνει απόλυτα το δίλημμα στο οποίο βρίσκονται οι κόκκινοι, για το αν πρέπει να παραμείνουν με τις εργοστασιακές συμμετοχές το 2014, ή να αλλάξουν σε OPEN.

 

Η τελική απόφαση θα παρθεί στις 28 Φεβρουαρίου. Αν η εργοστασιακή Ducati συνεχίσει ως OPEN στο MotoGP, τότε θα μπορούν να δουλέψουν και να εξελίξουν τον κινητήρα τους, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα τους επιβληθεί "πάγωμα" εξέλιξης, όπως και σε κάθε άλλη εργοστασιακή συμμετοχή.

 

"Είτε μας αρέσει, είτε όχι, ο στόχος ενός εργοστασίου στη μεγάλη κατηγορία είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό", σχολίασε ο Suppo στο MCN. "Αυτή τη στιγμή, η Ducati είναι σε δύσκολη θέση. Οι περσινές της εμφανίσεις ήταν οι χειρότερες, από το 2003 και το ντεμπούτο της στην κατηγορία. Κατανοώ ότι ψάχνουν απεγνωσμένα ένα τρόπο για να βελτιωθούν και είναι απολύτως κατανοητή η ευκαιρία που τους παρουσιάζεται να συμμετέχουν στην OPEN κατηγορία, αυξάνοντας έτσι τη δυναμική τους".


Επόμενο άρθρο »

Παρουσίαση Drive M7 Aspar Team

« Προηγούμενο άρθρο

Η Movistar χορηγός της Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα