• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Movistar χορηγός της Yamaha
Μέσω πακέτου τηλεοπτικών δικαιωμάτων
Νέα 25/02/2014 - 11:10

Ήδη από τον περασμένο Δεκέμβρη, κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την Movistar να γίνεται χορηγός της Yamaha στο MotoGP. Την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες από Ισπανία, ο Luis Belo - Content Director του γίγαντα στις τηλεπικοινωνίες - παρουσίαζε τα πλάνα της ψηφιακής πλατφόρμας Movistar TV και σε μια αποστροφή του λόγου του αποκάλυψε ότι η εταιρεία θα στηρίξει τις προσπάθειες της Yamaha στο MotoGP το 2014.

 

Μέχρι αυτήν την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα των Jorge Lorenzo και Valentino Rossi, ωστόσο αυτό θεωρείται πια ζήτημα χρόνου. Το ιταλικό παράδειγμα φαίνεται ότι ακολουθείται κι εδώ. Στη γειτονική μας χώρα, το συνδρομητικό κανάλι Sky αποτελεί το βασικό χορηγό της ομάδας του Valentino Rossi στην Moto3, με αναβάτες τους Romano Fenati και Francesco Bagnaia.

 

Η Movistar και η μητρική της εταιρεία Telefonica, είχαν εμπλακεί για αρκετά χρόνια στα GP σε όλα τα επίπεδα. Έχουν στηρίξει πολλά μικρά πρωταθλήματα και κατηγορίες στην Ισπανία, απ' όπου ξεπήδησαν μεγάλα ταλέντα, όπως οι Dani Pedrosa, Casey Stoner, Daijiro Kato, Sete Gibernau, Marco Melandri, Julian Simon, Kenny Roberts Jr, Chaz Davies, Leon Camier και πολλοί άλλοι.

 

Η Telefonica αποσύρθηκε το 2006 όταν έχασε τον Dani Pedrosa από την Repsol. Η πρώτη ήταν χορηγός του Ισπανού άσου σε όλη του την καριέρα και αυτό ήθελε να κάνει και στο MotoGP. Ωστόσο, με δεδομένο το συμβόλαιο με την Repsol, η Honda αναγκάστηκε να διαλέξει ανάμεσα στις δυο εταιρείες και προέκρινε τη μακροχρόνια συνεργασία της με την Repsol.

 

Επόμενο άρθρο »

Suppo: Η Ducati σε δύσκολη θέση

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Οι δοκιμές συνεχίζονται

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα