• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ό,τι πει ο Gigi!
Δεν θα επηρεαστούμε από την ταχύτητα της FTR-Yamaha
Νέα 24/02/2014 - 10:37

Ο Cal Crutchlow δεν θεωρεί ότι η Ducati θα επηρεαστεί ή θα βιαστεί να αποφασίσει υπέρ της OPEN επιλογής για τη φετινή χρονιά, μετά την καταπληκτική παρουσία του Aleix Espargaro στις δοκιμές της Sepang στις αρχές του μήνα.

 

Ο Ισπανός της NGM Mobile ήταν η αποκάλυψη του τεστ που διεξήχθη στην Μαλαισία, καταφέρνοντας να σημειώσει, πάνω την OPEN μοτοσυκλέτα του, τον τέταρτο καλύτερο χρόνο στα συνδυασμένα αποτελέσματα. Ο Crutchlow ολοκλήρωσε στη δωδέκατη θέση, με διαφορά πάνω από ένα δευτερόλεπτο από τη μοτοσυκλέτα του Aleix Espargaro, καθώς η φημολογία συνεχίζεται για το αν η Ducati θα αποφασίσει να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα με αποκλειστικά OPEN μοτοσυκλέτες, ή μια εργοστασιακή και μια OPEN.

 

Η καταληκτική ημερομηνία για τους κόκκινους του Borgo Panigale είναι η 28η Φεβρουαρίου και μέχρι τότε ο Gigi Dall'Igna - ο νέος Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse - θα πρέπει να αποκαλύψει τα σχέδιά του για το μέλλον. Αν τελικά αποφασίσει να δώσει OPEN μοτοσυκλέτες στους Andrea Dovizioso και Cal Crutchlow (ή σε έναν από αυτούς), τότε θα έχει την ελευθερία να εξελίξει την Desmosedici.

 

Με μια (ή δυο) GP14 ως OPEN συμμετοχή, θα έχει την ευκαιρία - πέρα από το παραπάνω καύσιμο και το νέο μαλακό ελαστικό - να χρησιμοποιήσει δώδεκα μοτέρ όλη τη σεζόν και το πιο σημαντικό: δεν θα έχει να ανησυχεί για το "πάγωμα" στην εξέλιξη του κινητήρα. Όλα τα προαναφερθέντα θετικά, καταργούνται αν οι κόκκινοι κατέβουν στο Πρωτάθλημα με εργοστασιακές μοτοσυκλέτες.

 

Ο 28χρονος πάντως Crutchlow, δεν δείχνει να επηρεάζεται από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Aleix Espargaro στην Μαλαισία: "Δεν κάνει τη παραμικρή διαφορά. Η μοτοσυκλέτα που έχει ο Aleix είναι η περσινή δική μου με παραπάνω καύσιμο κι ένα πιο μαλακό ελαστικό. Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί οδήγησε πολύ καλά. Φυσικά δεν έγινε πύραυλος επειδή απέκτησε μια Open μοτοσυκλέτα. Αυτό δεν θα μας επηρεάσει για το αν θα έχουμε Open ή όχι μοτοσυκλέτες το 2014. Δεν κέρδισε κάποιο δευτερόλεπτο επειδή είναι στην Open κατηγορία. Αν τον βάλουμε στη δική μου, περσινή, μοτοσυκλέτα, θα είναι το ίδιο γρήγορος. Εμείς θα ακολουθήσουμε την απόφαση του Gigi".

 

Επόμενο άρθρο »

Laverty: Νίκη-ορόσημο στην καριέρα μου!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: O Guintoli τη νίκη στον 2ο Αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα