• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Valencia: Ημέρα 1
Δυνατή κόντρα Kallio-Torres, 3ος ο Luthi
Νέα 12/02/2014 - 13:42

Ο αναβάτης της Marc VDS Racing, Mika Kallio, έγραψε τον καλύτερο χρόνο της χτεσινής ημέρας, πρώτης του επίσημου τριήμερου τεστ της Moto2 που λαμβάνει χώρα στην πίστα της Βαλένθια. Το τεστ διεξήχθη παρουσία και των ομάδων της Moto3, με την κάθε κατηγορία να έχει μια ώρα αποκλειστικά δική της και 4,5 κοινές ώρες.

 

Στους χρόνους ο Kallio πήρε την πρώτη θέση με 1:36.206, χρησιμοποιώντας το νέο πλαίσιο αλλά εξαρτήματα του 2013. Δεύτερος, με τη μικρότερη δυνατή διαφορά, ο Jordi Torres, με τον ομόσταυλό του Nico Terol - που κέρδισε πέρυσι τον αγώνα στη συγκεκριμένη πίστα - να έρχεται τέταρτος.

 

Ο τελευταίος είχε στη διάθεσή του τη μοτοσυκλέτα του 2014 κι έδωσε περισσότερο βάρος στο να βελτιώσει την πρόσφυση, ενώ παράλληλα ελπίζει για καλύτερο καιρό τις επόμενες ημέρες (είχε αρκετό κρύο χτες στην Ισπανία). Να σημειώσουμε ότι και οι δυο προαναφερθέντες αναβάτες του Aspar, είχαν βρεθεί στην ίδια πίστα πριν μια εβδομάδα για ιδιωτικές δοκιμές.

 

Στην τρίτη θέση συναντούμε τον Thomas Luthi, ο οποίος δεν έχει και τις καλύτερες των αναμνήσεων από την Βαλένθια, μιας κι εκεί πέρυσι στις δοκιμές είχε τραυματιστεί στο χέρι και στην κλείδα του. Ο Ελβετός συνέχισε να χρησιμοποιεί το πλαίσιο του 2014, με τη διαφορά του από την κορυφή να είναι μόλις 47 χιλιοστά!

 

Την πεντάδα έκλεισε ο Tito Rabat, ο δεύτερος αναβάτης της Marc VDS που πήγε στη ομάδα του Βελγίου από την Tuenti HP 40. Έκτος ήταν ο Takaaki Nakagami, με τον Julian Simon να ακολουθεί και τον Sam Lowes - νεοφερμένος από τα Supersport και μοναδικός αναβάτης της Speed Up μετά την αποχώρηση του Alessandro Nocco - να ολοκληρώνει στην όγδοη θέση. Οι δυο ομόσταυλοι στην Tuenti HP 40, Maverick Vinales και Luis Salom, νεοφερμένοι στην κατηγορία και πρώην αντίπαλοι στη μάχη για τον Τίτλο της Moto3 πέρυσι (με κερδισμένο τον πρώτο), είχαν καλή παρουσία στην Ισπανία και κατάφεραν να πλασαριστούν στην πρώτη δεκάδα.

 

Ο Sandro Cortese, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 το 2012, πριν τον Maverick Vinales, είχε μια πτώση ευτυχώς χωρίς συνέπειες και κατετάγη 17ος. Ακόμα ένας αναβάτης που έπεσε ήταν ο Alex Marinelarena (30ος), ενώ ο νεοφερμένος στην κατηγορία Josh Herrin έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην 23η θέση, έχοντας ξεπεράσει το δυνατό πυρετό που τον κράτησε εκτός από το τεστ στην Almeria την περασμένη εβδομάδα.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

Η Honda κινείται για Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Valencia: Ημέρα 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA