• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Honda κινείται για Lorenzo
Οι σκέψεις του Ισπανού πιλότου
Νέα 12/02/2014 - 14:34

Η Honda έχει στα σχέδιά της να προσεγγίσει τον Jorge Lorenzo και να δημιουργήσει μια super ομάδα για το 2015! Ο Ισπανός άσος της Yamaha είναι ένας από τους κορυφαίους αναβάτες του Πρωταθλήματος, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

 

Ο αντιπρόεδρος του HRC, Shuhei Nakamoto, είναι θαυμαστής του Lorenzo, ο οποίος έχει κερδίσει δυο Παγκόσμιους Τίτλους με την Yamaha το 2010 και το 2012. Το HRC δοκίμασε να αρπάξει τον Lorenzo πέρυσι και ο Nakamoto ξεκαθάρισε ότι θα ξεκινήσει εκ νέου διαπραγματεύσεις με τον χαρισματικό οδηγό.

 

"Είναι πολύ δυνατός οδηγός και μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει ο τρόπος που προσεγγίζει τους αγώνες", σχολίασε, ενώ ερωτηθείς για το αν θα ήθελε να τον έχει στην ομάδα του το 2015, αποκρίθηκε: "Γιατί όχι; Είναι πρωτοκλασάτος αναβάτης. Θα μιλήσουμε για το μέλλον, όπως θα κάνω και με τους Marc και Dani. Πολλοί με ρωτάνε αν ενδιαφέρομαι για τον Jorge και τους απαντώ φυσικά", πρόσθεσε.

 

Από την πλευρά της, η Yamaha δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον Ισπανό να φύγει χωρίς να δώσει μάχη, μιας και ο Jorge αποτελεί ανεκτίμητη αξία για τον γιαπωνέζο κατασκευαστή. Αυτό φαίνεται και από τα λόγια του Wilco Zeelenberg: "Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε τον Jorge. Είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι από την απόδοσή του. Τον σεβόμαστε και γνωρίζει ότι είναι στην κορυφή της λίστας μας. Ξέρουμε ότι και οι άλλοι κατασκευαστές βλέπουν τις δυνατότητές του, αλλά δεν θα ήθελα με τίποτα να τον δω να φεύγει από την Yamaha".

 

Ο ίδιος ο Jorge Lorenzo έχει πει ότι επιθυμεί να παραμείνει στην Yamaha και να κλείσει την καριέρα του στον κατασκευαστή, με την προϋπόθεση όμως ότι η M1 του θα είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τις Honda των Marquez και Pedrosa. Πριν μερικούς μήνες, ο Ισπανός τόνιζε: "Θα ήθελα όταν έρθει η ώρα να αποφασίσω για το νέο μου συμβόλαιο, να έχω μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα και αν αυτό συμβεί, θα ήθελα να συνεχίσω με την Yamaha. Το όνειρό μου είναι να κλείσω την καριέρα μου στην Yamaha".

 

Με τον Jarvis να δηλώνει βέβαιος ότι η Honda θα κάνει πρόταση στον αναβάτη του, ο Lorenzo μοιράζεται τις σκέψεις του για το ενδιαφέρον αυτό: "Αυτός είναι ένας τρόπος να πάρεις έναν αντίπαλό σου από το βασικό σου ανταγωνιστή και θεωρητικά αν κάτι τέτοιο γίνει, η Yamaha θα δυσκολευτεί πολύ να κερδίζει. Αλλά η θεωρία απέχει πολύ από την πράξη. Στο παρελθόν έχω δεχτεί κρούσεις από την Honda και περιμένω όχι μόνο εγώ, αλλά ότι και οι Dani, Marc και Valentino θα έχουν προσφορές από άλλες εταιρείες".

 

"Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ίσως να είμαι έβδομος και όγδοος και να μην με θέλει ούτε η Honda, ούτε η Yamaha για το 2015. Ίσως να με θέλει η Suzuki, ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να κάνουν μια απίστευτη μοτοσυκλέτα και να είναι η πιο δυνατή για τα επόμενα δυο ή τρία χρόνια. Μπορεί το ίδιο να γίνει και με την Ducati. Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Valencia: Ημέρα 2

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Valencia: Ημέρα 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA