• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang I: Οι χρόνοι στις 14:00
Ξεχωρίζει ο Marquez, "μάχη" Lorenzo-Rossi!
Νέα 04/02/2014 - 09:13

Οι αναβάτες του MotoGP κάνουν το καθιερωμένο μεσημεριανό διάλειμμα στην πίστα της Μαλαισίας, με τον Marc Marquez - το νέο φαινόμενο του Πρωταθλήματος - να κατορθώνει να κάνει 2:00.767 στον 30ο του γύρο και να απολαμβάνει την πρώτη θέση για την ώρα. Ο Ισπανός του HRC είναι και ο μοναδικός που έχει πέσει κάτω από το 2:01.

 

Τα πρώτα δείγματα γραφής είναι λίγο πολύ αναμενόμενα, με τον Marquez να είναι πολύ δυνατός πάνω στην εργοστασιακή του Honda και τον Lorenzo να είναι αυτός που τον ακολουθεί, χάρη σ' έναν γρήγορο γύρο του πριν το μεσημεριανό. Ο Jorge βρίσκεται 0.315 πίσω από τον συμπατριώτη του, αλλά μόλις 39 χιλιοστά μπροστά από τον Valentino Rossi που παρουσιάζεται ανανεωμένος!

 

Πράγματι ο Ιταλός σούπερ σταρ - που κρατούσε για μεγάλο διάστημα την πρώτη θέση στους χρόνους - δείχνει δυνατός και αυτό αντιπροσωπεύεται από την ελάχιστη διαφορά του από τον ομόσταυλό του. Ο Rossi - ο οποίος μαζί με τον Smith έχει τους περισσότερους γύρους από κάθε άλλον - είναι 0.354 από την κορυφή και σχεδόν τέσσερα δέκατα από την εργοστασιακή Honda του Pedrosa.

 

Ο τελευταίος καταλαμβάνει μόλις την 7η θέση - βέβαια να επαναλάβουμε ότι οι χρόνοι σε αυτό το σημείο δεν έχουν πολύ μεγάλη σημασία - σημειώνοντας χρόνο στα 2:01.514 και είναι ο τελευταίος με διαφορά στο δευτερόλεπτο από τον Marc. Στο 4 και 5 συναντάμε δυο δορυφορικές Honda, του Stefan Bradl και Alvaro Bautista, τους οποίους χωρίζουν μόλις 70 χιλιοστά του δευτερολέπτου!

 

Αυτός που είναι εντυπωσιακός, είναι ο Aleix Espargaro, ο οποίος πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα συνεχίζει να αποδεικνύει τις δυνατότητές του, γράφοντας 2:01.419 και αφήνοντας πίσω του τον Dani Pedrosa και τις δορυφορικές Yamaha της Tech 3! Η ενιαία ECU της Dorna δεν δείχνει να προβληματίζει τον Ισπανό, ο οποίος εκμεταλλευόμενος και το παραπάνω καύσιμο, είναι η κορυφαία OPEN για την ώρα!

 

Το δίδυμο της Tech 3 βρίσκονται στην 8η και 9η θέση, με τον Pol Espargaro να πλησιάζει στα 73 χιλιοστά το χρόνο του ομόσταυλού του, καθώς προσαρμόζεται όλο και περισσότερο στα νέα δεδομένα της κατηγορίας. Τη δεκάδα των πρώτων ολοκληρώνει ο Andrea Iannone, η πρώτη από πέντε Ducati που ακολουθούν. Dovi και Crutchlow είναι στα 2 δευτερόλεπτα από την κορυφή, περίπου στα ίδια επίπεδα με πέρυσι όταν ο Hayden ήταν στο 2,1 πίσω από τον Pedrosa την πρώτη ημέρα.

 

Αρκετά πιο κάτω στη λίστα, στις θέσεις 16 και 17, το δίδυμο του Aspar, Hiroshi Aoyama και Nicky Hayden με διαφορά πάνω από 2,3δ από την FTR-Yamaha του τρομερού Espargaro. Ο De Puniet φέρνει τη Suzuki του στην 19η θέση, έχοντας μαζέψει κάπως τη διαφορά του από την κορυφή στο 3,8. Αρκετά πιο πίσω, στην 20η θέση, ο ελπιδοφόρος Scott Redding, η διαφορά του οποίου όμως από την κορυφή διαμορφώνεται πάνω από 4 δευτερόλεπτα. Στους πρώτους του γύρους μετά τον τραυματισμό του, ο Karel Abraham είναι περίπου 6 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο, πάνω στη σέλα της Honda του. Ο Colin Edwards δεν βγήκε στην πίστα, έχοντας ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του. Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο διάλειμμα, στη δεύτερη φωτογραφίας μας!

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang I: Οι χρόνοι στις 16:00

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang I: Οι χρόνοι στις 12

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα