• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang I: Οι χρόνοι στις 16:00
Πάντα μπροστά ο Marquez
Νέα 04/02/2014 - 10:58

Δυο περίπου ώρες απομένουν για το τέλος της πρώτης ημέρας του τεστ στην μακρινή Μαλαισία - το οποίο ξεκίνησε στις 04:00 ώρα Ελλάδας - και ο Marc Marquez κρατά σταθερά την πρώτη θέση στους χρόνους, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε στην Βαλένθια.

 

Ο νεαρός Παγκόσμιος Πρωταθλητής (με χρόνο στο 2:00.767) έχει την RC213V του με μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα, για να βελτιώσει την τελική του και την απόκριση του γκαζιού στις εξόδους των στροφών. Πίσω του ο Jorge Lorenzo, που κρατά τη δεύτερη θέση με διαφορά στα τρία δέκατα από τον μεγάλο του αντίπαλο και ελάχιστα μπροστά από τον Rossi!

 

Ο Ιταλός σούπερ σταρ - που συνεχίζει τη σκληρή δουλειά με τον νέο του αρχιμηχανικό - ξεκίνησε δυνατά την πρώτη ημέρα στην Μαλαισία και είναι στην τρίτη θέση, μόλις 39 χιλιοστά πίσω από τον Lorenzo. Πολύ καλός ο Stefan Bradl, είναι στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας, λίγο μπροστά από τον επίσης δυνατό Bautista.

 

Ο Dani Pedrosa - με χρόνο 2:01.407 - είναι στην έκτη θέση, βλέποντας τη διαφορά του από τον ομόσταυλό του να είναι στο 0.640. Η μεγάλη έκπληξη μέχρι στιγμής, ακούει στο όνομα Aleix Espargaro, ο οποίος είναι η κορυφαία OPEN μοτοσυκλέτα συνεχίζοντας να εντυπωσιάζει τους ανθρώπους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Η ενιαία ECU και το software της Magneti Marelli φαίνεται να ταιριάζουν υπέροχα στην FTR-Yamaha του, που αφήνει πίσω του τις δορυφορικές μοτοσυκλέτες της Tech 3 και τις εργοστασιακές και μη, Ducati.

 

Smith και Espargaro (Pol) βρίσκονται στις δυο επόμενες θέσεις, με τον Andrea Dovizioso να ψαλιδίζει κάπως τη διαφορά του από την κορυφή - στο 1,7 - και να καταφέρνει να παίρνει θέση μέσα στη δεκάδα.

 

Στο στρατόπεδο των κόκκινων, το τεστ είναι πολύ σημαντικό καθώς θα μετρήσει αποφασιστικά για το αν θα συνεχίσουν στο Πρωτάθλημα αποκλειστικά με OPEN συμμετοχές. Πάντως, με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και με δεδομένη την εμφάνιση του καταπληκτικού Aleix Espargaro με την OPEN Yamaha, μάλλον η σοφή επιλογή από πλευράς Ducati θα ήταν να αγωνιστεί φέτος με τους κανονισμούς της νέας κατηγορίας.

 

Το δίδυμο του Aspar παραμένει αρκετά πίσω, πάνω στις OPEN Honda τους, με τον Randy de Puniet να κατεβάζει σταδιακά χρόνους, η διαφορά του οποίου από την κορυφή να είναι πλέον στα τρία δευτερόλεπτα. Ο Colin Edwards ξεκίνησε να κάνει τους πρώτους του γύρους, μετά την απουσία του το πρωί εξαιτίας ενός - μικρού όπως το χαρακτήρισε - προβλήματος. Τα απρόβλεπτα δεν έλειψαν, με τη μοτοσυκλέτα του Crutchlow να σταματά και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες ενός κριτή της πίστας, ο Βρετανός έπρεπε να βρει έναν διαφορετικό τρόπο να επιστρέψει στην pit lane.

 

Οι χρόνοι στις 16:00 φαίνονται στη δεύτερη φωτογραφία μας. Το τεστ ολοκληρώνεται στις 18:00 ώρα Μαλαισίας, 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Μαλαισία: Οι τελικοί χρόνοι

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang I: Οι χρόνοι στις 14:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα