• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mamola: Το κάτι άλλο ο Hayden!
Προβλέπει μεγάλη σεζόν για τον Αμερικανό φέτος
Νέα 31/01/2014 - 13:52

Ο πρώην αστέρας στα 500cc, Randy Mamola, εξέφρασε την άποψή του ότι ο Nicky Hayden θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στο MotoGP φέτος, όταν και θα αγωνίζεται πάνω σε μοτοσυκλέτα της Honda.

 

Ο αναβάτης από το Kentucky, υπέγραψε με την Drive M7 ομάδα του Aspar και θα είναι ο ομόσταυλος του Hiroshi Aoyama φέτος. Οι δυο τους θα βρίσκονται σε σέλα μιας RCV1000R στην OPEN κατηγορία.

 

Ο Mamola, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος στα 500cc τέσσερεις φορές (1980-81-84-87), δήλωσε: Nicky πάλι σε Honda... aυτό θα είναι το κάτι άλλο! Είναι ο Πρωταθλητής του 2006 κι ελπίζουν να έχουν ένα σωστό σύνολο. Στην πραγματικότητα, δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερα από την ομάδα του Aspar για να επιτύχει κάτι τέτοιο".

 

Στη συνέχεια μίλησε για την κυριαρχία των Ισπανών και γενικότερα των Ευρωπαίων στα GP. "Στην Ισπανία έχετε το πάνω χέρι σε χορηγούς και επενδύσεις, κάτι το οποίο είχαμε εμείς οι Αμερικάνοι πριν 30 χρόνια", δήλωσε στο επίσημο site του Πρωταθλήματος.

 

"Δεν μπορείς όμως να αφαιρέσεις κάτι από τη δυναμική τους. Αν και μέσα στην πίστα, στους αγώνες, βλέπω την ισπανική σημαία και ακούω τον ισπανικό εθνικό ύμνο, εγώ τους βλέπω απλά ως μεγάλους αθλητές και στις τρεις κατηγορίες", πρόσθεσε. 

 

Ο Mamola είναι ο μάνατζερ του Bradley Smith της Tech 3 και επιβλέπει την καριέρα του γιου του, Dakota, στον οποίο θέλει (κι ελπίζει) να εξασφαλίσει θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα.

 

Επόμενο άρθρο »

Gresini: Μεγάλες προσδοκίες!

« Προηγούμενο άρθρο

Melandri: Θέλω τη νίκη στην Αυστραλία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα