• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Gresini: Μεγάλες προσδοκίες!
Θέλουμε ο Scott να είναι 1ος στην OPEN
Νέα 31/01/2014 - 15:10

Ενόψει της παρθενικής του παρουσίας στο MotoGP φέτος, ο Fausto Gresini δηλώνει ότι ελπίζει πολύ στον νεαρό Scott Redding, τονίζοντας ότι ο Βρετανός έχει όλα τα εφόδια ώστε να πρωταγωνιστήσει στην OPEN κατηγορία.

 

Ο Redding θα παλέψει για τα πρωτεία στη συγκεκριμένη κατηγορία, πάνω στην RCV1000R του, έχοντας ως πλεονέκτημα τα 24 λίτρα καυσίμου, τους 12 κινητήρες ανά σεζόν, το μαλακότερο ελαστικό και το μη "πάγωμα" στην εξέλιξη του κινητήρα. Φυσικά θα έχει στη μοτοσυκλέτα του την ενιαία ECU, την ώρα που ο ομόσταυλός του, Alvaro Bautista, θα αγωνίζεται με το software της Honda αλλά και πέντε κινητήρες ανά σεζόν και 20 λίτρα καυσίμου στο ντεπόζιτο.

 

Εκτός από το γεγονός ότι βασίζεται στον Redding για να κυριαρχήσει στην OPEN κατηγορία, ο Gresini περιμένει και από τον Ισπανό αναβάτη του να ξαναβρεθεί στο βάθρο, όπως το κατάφερε το 2012. "Αυτό που με κάνει υπερήφανο, αλλά και εξαιρετικά αισιόδοξο το 2014, είναι οι αναβάτες μας", σχολίασε ο Gresini στη χτεσινή παρουσίαση της προσπάθειάς του σε MotoGP και Moto3.

 

"Έχουμε μια μείξη ταλέντου, εμπειρίας, θάρρους και ταχύτητας, που σε λίγα δίδυμα μπορούμε να βρούμε κάτι ανάλογο. Για τον Bautista αξίζει να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους αναβάτες, έχοντας αποδείξει ότι μπορεί να βρίσκεται στους πέντε πρώτους κάθε αγώνα. Ένα σημαντικό επίτευγμα, δεδομένου του επιπέδου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Φέτος περιμένουμε μεγαλύτερη βελτίωση, ελπίζοντας να τον βλέπουμε στο βάθρο πιο συχνά", πρόσθεσε.

 

Τέλος, μίλησε και για τον rookie της ομάδας: "Για τον Redding, οι προσδοκίες μας είναι υψηλές. Είναι νέος, αλλά ήδη έχει μεγάλη εμπειρία. Μάλιστα, στον πρώτο του αγώνα στο φετινό Πρωτάθλημα, θα εορτάσει τα 100 GP! Στην Moto2 απέδειξε ότι είναι πολύ γρήγορος, αλλά μου αρέσει ειδικά η νοοτροπία του. Ποτέ δεν τα παρατάει και γι' αυτό έχει ήδη πολλούς οπαδούς και όχι μόνο Άγγλους. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει πολύ καλά. Στόχος μας είναι να είναι στην κορυφή της νέας OPEN κατηγορίας".

 

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Go&Fun Gresini

« Προηγούμενο άρθρο

Mamola: Το κάτι άλλο ο Hayden!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα