• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Θέλω τη νίκη στην Αυστραλία!
Στην καλύτερη πίστα της καριέρας μου
Νέα 31/01/2014 - 13:09

Ο Marco Melandri θα ήθελε όσο τίποτα, να προσθέσει ακόμα μια νίκη στο εντυπωσιακό του σερί στην πίστα του Phillip Island, στον πρώτο αγώνα της νέας αγωνιστικής χρονιάς που θα διεξαχθεί στις 23 Φεβρουαρίου.

 

Ο Ιταλός, ο οποίος θα είναι ομόσταυλος του Sylvain Guintoli στην εργοστασιακή RSV4 φέτος, έχει βρεθεί στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου στα 125cc, 250cc και MotoGP! Η νίκη του μάλιστα εκεί το 2006 (MotoGP), ήταν η τελευταία πριν ξεκινήσει η εντυπωσιακή κυριαρχία του Casey Stoner με έξι συνεχόμενες νίκες στην Αυστραλία!

 

"To Phillip Island είναι η καλύτερη πίστα της καριέρας μου! Έχω κερδίσει εκεί στα 125cc, στα 250cc και στο MotoGP, ενώ έχω και μια δεύτερη θέση στα SBK το 2012", ξεκίνησε να λέει ο Melandri.

 

"Έχουμε εστιάσει κυρίως στα ηλεκτρονικά και προσπαθούμε να βελτιωθούμε στον κινητήρα και στη μετάδοση ισχύος. Παράλληλα, πρέπει να κατανοήσω τη μοτοσυκλέτα 100%", πρόσθεσε. Ο Melandri τραυματίστηκε στον αστράγαλό του στον τελευταίο αγώνα της Jerez, ωστόσο πλέον αναρρώνει καλά. "Ο αστράγαλός μου βελτιώνεται συνεχώς. Τα τεστ είναι καλό για να ξεκινήσω, διότι δεν χρειάζεται να πιέσω τον αστράγαλό μου πολύ και αναρρώνω σιγά-σιγά".

 

Ο Melandri τερμάτισε τέταρτος στη βαθμολογία του 2013 πέρυσι, έχοντας κερδίσει αγώνες σε Μόσχα, Πορτογαλία και Ιταλία (Monza).

 

Επόμενο άρθρο »

Mamola: Το κάτι άλλο ο Hayden!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Η φετινή Ninja του Sykes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα