• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Η φετινή Ninja του Sykes!
Έγιναν τα αποκαλυπτήρια από την Kawasaki
Νέα 31/01/2014 - 11:44

Η Kawasaki αποκάλυψε τη μοτοσυκλέτα με το #1, με την οποία ο Tom Sykes θα υπερασπιστεί το στέμμα του στα SBK φέτος. Οι νέες μοτοσυκλέτες του κατασκευαστή, που παρουσιάστηκαν αργά χτες το απόγευμα στην Βαρκελώνη, έχουν περισσότερο άσπρο στο φέρινγκ, σε σχέση με πέρυσι.

 

Μαζί με τον Πρωταθλητή Tom Sykes, ήταν και ο ομόσταυλός του Loris Baz αλλά και η EVO φετινή συμμετοχή του κατασκευαστή, David Salom. Χτες, 30η Ιανουαρίου, ήταν σημαδιακή ημέρα για την Kawasaki που την επέλεξε ώστε να γιορτάσει παράλληλα και τα 30 χρόνια της Ninja!

 

"Δεν χρειάζεται καν να κοιτάξω τη μοτοσυκλέτα, καθώς είναι εντυπωμένη στη μνήμη μου! Έχω πολλές καλές αναμνήσεις από την Ninja ZX-10R και ξέρω ότι και φέτος θα είμαστε ανταγωνιστικοί", σχολίασε ο Sykes, προσθέτοντας: "Κάναμε μερικά καλά τεστ πριν τη διακοπή, αν και δεν ήμουν στο 100% των δυνατοτήτων μου. Το κίνητρό μου για φέτος είναι μεγαλύτερο και ανυπομονώ να αγωνιστώ και πάλι".

 

Από την πλευρά του, ο Loris Baz υπογράμμισε την ανάγκη να βελτιωθεί στις κατατακτήριες δοκιμές, καθώς - όπως τόνισε - στους αγώνες είναι δυνατός. "Στόχος μου φέτος είναι να βρίσκομαι στις δυο πρώτες γραμμές εκκίνησης. Αν ξεκινώ δυνατά, είμαι βέβαιος ότι θα μπορώ να είμαι με τους μπροστά", πρόσθεσε.

 

Τέλος, ο Salom εξέφρασε την επιθυμία του να αναδειχθεί νικητής της νέας κατηγορίας EVO του Πρωταθλήματος. "Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένεια της Kawasaki", δήλωσε. "Μπορεί να μην έχω τις SBK μοτοσυκλέτες των Sykes και Baz, αλλά ελπίζω ότι θα είμαι η καλύτερη EVO μοτοσυκλέτα σε κάθε αγώνα".

 

Επόμενο άρθρο »

Melandri: Θέλω τη νίκη στην Αυστραλία!

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: Θα είμαστε στο βάθρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα