• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Θα είμαστε στο βάθρο!
Θα τα καταφέρουμε αν δουλέψουμε σωστά
Νέα 31/01/2014 - 11:05

Ο Alvaro Bautista συνεχίζει την καριέρα του - για τρίτη συνεχόμενη χρονιά - στην ομάδα του Fausto Gresini, με την οποία κατέλαβε την έκτη θέση στο περσινό Πρωτάθλημα και αναδείχθηκε ο κορυφαίος δορυφορικός αναβάτης της Honda.

 

"Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω την περιπέτειά μου στο MotoGP με τον Gresini, στην ομάδα του οποίου υπάρχει εξαιρετική οικογενειακή ατμόσφαιρα", τόνισε ο αναβάτης από το Toledo κατά τη διάρκεια της χτεσινής παρουσίασης της ομάδας στο San Marino.

 

Μπορεί το 2013 να μην χάρισε το (ή τα) πολυπόθητο βάθρο στον Ισπανό - σε αντίθεση με το 2012 όταν κατάφερε σε δυο περιπτώσεις (Misano και Motegi) να πάρει την τρίτη θέση - ωστόσο ο ίδιος έδωσε δυνατές μάχες με την εργοστασιακή Yamaha του Valentino Rossi, κάτι που του δίνει ελπίδες ότι φέτος θα καταφέρει να επιστρέψει σε κάποιο σκαλί του βάθρου.

 

"Δυστυχώς δεν ανεβήκαμε στο βάθρο πέρυσι, αν και παραλίγο να το καταφέρουμε σε αρκετές περιπτώσεις. Σε γενικές γραμμές θεωρώ το δεύτερο μισό του περσινού Πρωταθλήματος αρκετά καλό, όταν και πάλευα με τον Valentino Rossi σχεδόν σε κάθε αγώνα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην εξέλιξη των αναρτήσεων της Showa και αυτό μας δίνει αισιοδοξία για τη νέα σεζόν", συνέχισε να λέει ο Bautista.

 

"Στόχος μου είναι να τα πάω καλά από τον πρώτο αγώνα. Είναι πάντα δύσκολο να κερδίσεις τις επίσημες μοτοσυκλέτες, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι αν δουλέψουμε σκληρά, θα είμαστε στο βάθρο αρκετές φορές φέτος", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Η φετινή Ninja του Sykes!

« Προηγούμενο άρθρο

Redding: Κλειδί καύσιμο και ηλεκτρονικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα