• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Κλειδί καύσιμο και ηλεκτρονικά
Για να κοντράρουμε τα εργοστάσια
Νέα 31/01/2014 - 09:54

Ο rookie στη μεγάλη κατηγορία φέτος, Scott Redding, θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για την έναρξη της φετινής σεζόν με το πρώτο επίσημο τεστ της σεζόν στην Μαλαισία, στις αρχές τις άλλης εβδομάδας.

 

Θα είναι το πρώτο σοβαρό τεστ για τον νεαρό Βρετανό, ο οποίος είχε δώσει το παρόν και στο τεστ της Βαλένθια - μετά τον τελευταίο αγώνα του 2013 - ωστόσο τότε αντιμετώπιζε ακόμα πρόβλημα με τον καρπό του.

 

Χτες έγινε η παρουσίαση της ομάδας του Gresini και στο περιθώριο των εκδηλώσεων ο 21χρονος μίλησε για τους στόχους του φέτος στην κατηγορία OPEN. Για να καταφέρει να κοντράρει τις εργοστασιακές συμμετοχές, όπως για παράδειγμα τον ομόσταυλό του Alvaro Bautista, εξήγησε ότι πρέπει να ζυγίσει το κέρδος από το παραπάνω καύσιμο, σε σύγκριση με τη χρήση της ενιαίας ECU από την Magneti Marelli.

 

"Είναι μια δύσκολη ερώτηση για εμένα να απαντήσω, διότι δεν έχω την εμπειρία, δεν γνωρίζω τα ελαστικά και παράλληλα δεν ξέρω τι διαφορά θα κάνει το παραπάνω καύσιμο. Τα ηλεκτρονικά που έχουμε δεν είναι τόσο καλά", ξεκίνησε να λέει ο Redding.

 

"Δεν θέλω να προτρέχω. Αν μπορώ να χτυπήσω κάποιους στις εργοστασιακές συμμετοχές, θα το κάνω, αλλά βασικός μου στόχος για φέτος είναι να είμαι πρώτος στην κατηγορία OPEN, παρά το ότι από το μυαλό μου δεν μου φεύγει η ιδέα ότι είναι πιθανόν να πετύχω κάτι το εξαιρετικό. Πρέπει να περιμένουμε για το πρώτο τεστ, ώστε να δούμε τις διαφορές. Παράλληλα, θεωρώ ότι στους αγώνες δεν θα χρησιμοποιούμε τόσο το πιο μαλακό ελαστικό, όσο αυτό που θα έχουν και οι εργοστασιακές συμμετοχές. Πάντως εκεί που πρέπει να δουλέψουμε πολύ είναι στα ηλεκτρονικά", πρόσθεσε.

 

Αναφορικά με τον τραυματισμό του στον καρπό, που του στέρησε τη δυνατότητα να παλέψει μέχρι τέλους για τον Τίτλο στην Moto2, ο Redding τόνισε ότι θα είναι σχεδόν έτοιμος για το πρώτο τεστ στην Sepang. "Προπονούμαι σκληρά, διότι θέλω να είμαι έτοιμος στο τεστ της Μαλαισίας. Ο καρπός μου είναι στο 100% στη δύναμη και στο 90% στην ευλυγισία. Ξέρω ότι αρκετοί από τους αναβάτες της Moto2 δυσκολεύονται να κάνουν μια ολόκληρη ημέρα δοκιμών στην Μαλαισία - λόγω καιρού - κι έτσι προσπαθώ να προετοιμαστώ. Θα πάμε να δούμε τι θα καταφέρουμε και θα προσπαθήσω να μειώσω τη διαφορά από τους μπροστά αλλά και από τις άλλες μοτοσυκλέτες OPEN".

 

Επόμενο άρθρο »

Bautista: Θα είμαστε στο βάθρο!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Προσωρινή λίστα 2014

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα