• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith: Θα την αρπάξω και με τα δυο χέρια!
Αέρας αισιοδοξίας στο στρατόπεδο της Tech 3
Νέα 27/01/2014 - 13:25

Ο Bradley Smith είναι βέβαιος ότι τόσο αυτός, όσο και ο νέος του ομόσταυλος στην ομάδα της Monster Yamaha Tech 3, Pol Espargaro, θα είναι σε θέση να πετύχουν εξαιρετικά πράγματα τη νέα αγωνιστική σεζόν!

 

Στο πρώτο τεστ, μετά τον τελευταίο αγώνα της προηγούμενης χρονιάς στην Βαλένθια, ο Smith ήταν εντυπωσιακός και πήρε τη δεύτερη θέση, μόλις τρία δέκατα από τον rookie της σεζόν και φυσικά Παγκόσμιο Πρωταθλητή 2013, Marc Marquez.

 

"Αν αυτό ήταν μόνο η αρχή, τότε πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία και με τα δυο μας χέρια και να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε", σχολίασε ο Smith στο επίσημο site του MotoGP. "Πρέπει κανείς να συνειδητοποιήσει ότι η εργοστασιακή ομάδα πάντα θα βελτιώνεται και θα εξελίσσεται, ωστόσο είναι αλήθεια ότι η Yamaha βοηθάει τους δορυφορικούς της αναβάτες. Εγώ και ο Pol είμαστε νεαροί σε ηλικία αναβάτες και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε την πλήρη υποστήριξη της εταιρείας".

 

Ένα βασικό ερώτημα της φετινής σεζόν, είναι κατά πόσο οι νέες OPEN μοτοσυκλέτες θα μπορούν να ανταγωνιστούν τις εργοστασιακές και ο Smith αποκρίθηκε: "Στις κατατακτήριες θα δούμε μερικές ανατροπές. Σε πίστες με πολύ καλή πρόσφυση και με φρέσκους κινητήρες, είναι εφικτό κάποιες OPEN να πάρουν πρώτη σειρά. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα δούμε κάτι τέτοιο από τις FTR-Yamaha".

 

"Οι Aleix και Colin (σ.σ. Espargaro και Edwards στην NGM Mobile Forward που θα αγωνιστούν φέτος με FTR-Yamaha) θα έχουν στη διάθεσή τους περισσότερο καύσιμο και δύναμη και θα μπορούν να το εκμεταλλευτούν αυτό στις κατατακτήριες. Δεν ξέρω τα χαρακτηριστικά βέβαια, αλλά θα έχουν περισσότερη δύναμη γιατί θα έχουν περισσότερο καύσιμο σε διάρκεια αγώνα. Η Yamaha θα τους δώσει καλά πράγματα, αυτό είναι σίγουρο".

 

Η καριέρα του Smith στη μεγάλη κατηγορία ξεκίνησε πέρυσι, με τον Βρετανό να κατορθώνει σε τρία GP (Καταλονία, Γερμανία και Αυστραλία) να παίρνει την έκτη θέση, ενώ συνολικά σε 13 περιπτώσεις συμπεριλήφθηκε στους δέκα καλύτερους του αγώνα.

 

Επόμενο άρθρο »

Abraham: Δεν το διασκεδάζω!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Η παρουσίαση της Pata Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA