• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Abraham: Δεν το διασκεδάζω!
Το πιο σημαντικό είναι να αρχίσω να περνάω καλά πάλι
Νέα 27/01/2014 - 13:36

Ο Karel Abraham θέλει να αφήσει πίσω του τη μέτρια περσινή σεζόν και να κάνει μια καινούργια αρχή φέτος, πάνω στη νέα Honda του. Φέτος, ο Τσέχος κλείνει δέκα χρόνια στα GP και τέσσερα στη μεγάλη κατηγορία.

 

Πέρυσι, ο Abraham αναγκάστηκε να χάσει μεγάλο μέρος της αγωνιστικής σεζόν εξαιτίας τραυματισμών στον ώμο του, κάτι που τον απέτρεψε να δοκιμάσει και τη νέα RCV1000R στην Βαλένθια.

 

"Δεν θα μιλήσω για τους στόχους μου", ξεκαθάρισε ο Τσέχος στην παρουσίαση της ομάδας και των νέων χρωμάτων της μοτοσυκλέτας του την Πράγα. "Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να το διασκεδάζω και πάλι στους αγώνες. Όλα τα άλλα θα έρθουν". Στις αρχές του Φλεβάρη, στο τεστ της Μαλαισίας, ο Abraham θα ανέβει για πρώτη φορά στη σέλα της μοτοσυκλέτας του, η οποία είναι ένα κλικ κάτω από την Πρωταθλήτρια του 2013. Συγκεκριμένα η RCV1000R έχει ατσαλένιες, αντί για πνευματικές βαλβίδες και φυσικά το συμβατικό αντί του seamless κιβωτίου.

 

"Ήταν μεγάλη ατυχία που δεν κατάφερα να οδηγήσω την Honda στην Βαλένθια", συνέχισε ο 24χρονος άσος. "Είμαι πολύ περίεργος, όπως είναι φυσικό, καθώς πρόκειται για μια καινούργια μοτοσυκλέτα". Ο Τσέχος συνεχίζει αποθεραπεία μετά τον τραυματισμό του στον ώμο τον περασμένο Οκτώβριο και πλέον προπονείται μαζί με τον kickboxer, Tomáš Hron.

 

"Πρέπει να ξαναβρώ τη φόρμα μου και είναι πιο εύκολο όταν έχεις μαζί σου και κάποιον άλλον να σε παρακινεί. Όπως και να 'χει, το μεγάλο διάστημα που είμαι εκτός θα με επηρεάσει όσον αφορά στην αντοχή. Πριν τον τραυματισμό μου μπορούσα εύκολα να κάνω 50 γύρους στις δοκιμές, τώρα θα μου πάρει καιρό να φτάσω σε αυτόν τον αριθμό. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να παρουσιαστώ έτοιμος στο τελευταίο επίσημο τεστ του Κατάρ και φυσικά στον πρώτο αγώνα της σεζόν", ολοκλήρωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Σίγουρος ο Davies για τις προοπτικές της Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Smith: Θα την αρπάξω και με τα δυο χέρια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA