• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Η παρουσίαση της Pata Honda
Με το βλέμμα στραμμένο σ' ένα καλύτερο 2014
Νέα 27/01/2014 - 12:37

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της ομάδας Pata Honda των SBK το περασμένο Σ/Κ, με τον Ronald Ten Kate να παρουσιάζεται βέβαιος ότι η φετινή αγωνιστική σεζόν θα είναι καλύτερη από την περσινή.

 

Η ομάδα με έδρα την Ολλανδία, ξεκίνησε με αισιοδοξία το 2013 υπογράφοντας τον Leon Haslam ως νέο ομόσταυλο του Jonathan Rea, ωστόσο τα προβλήματα με τα ηλεκτρονικά αλλά και οι τραυματισμοί του διδύμου, δεν επέτρεψαν κάτι καλύτερο από την πέμπτη θέση στους κατασκευαστές.

 

Ωστόσο αυτά αποτελούν παρελθόν και πλέον έχει γίνει πολύ δουλειά στη νέα CBR1000RR, ειδικά στα ηλεκτρονικά. Το δίδυμο της ομάδας είναι σε καλή κατάσταση και ο Διευθυντής της ομάδας τονίζει ότι πλέον είναι καλύτερα προετοιμασμένοι!

 

"Το 2013 ξεκάθαρα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό για εμάς, με τους αναβάτες μας να τραυματίζονται. Αυτό όμως μας βοήθησε να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να αναθεωρήσουμε την κατάσταση με το μυαλό μας στη νέα σεζόν. Έτσι, φέτος το σχέδιο εξέλιξης ήταν μεγάλο και φέραμε πολλά διαφορετικά εξαρτήματα για τη μοτοσυκλέτα μας", τόνισε ο Ten Kate κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

 

"Τα ηλεκτρονικά έχουν αναβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό και είχαμε ένα γεμάτο πρόγραμμα με δοκιμές, έτσι μπορώ να πω ότι είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι από ποτέ! Χρησιμοποιούμε αναβαθμισμένη τεχνολογία, όπως αναρτήσεις και φρένα, ενώ και οι βελτιώσεις στον κινητήρα θα μας βοηθήσουν πολύ. Με τους αναβάτες που έχουμε στη διάθεσή μας, ταλαντούχους κι αποφασισμένους, πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούμε να παλεύουμε για νίκεςκαι γιατί όχι και για τους δυο Τίτλους!" πρόσθεσε.

 

Μαζί με τους Rea και Haslam στα SBK, η ομάδα εμπιστεύεται τους Lorenzo Zanetti και Michael van der Mark στην κατηγορία Supersport του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK.

 

Επόμενο άρθρο »

Smith: Θα την αρπάξω και με τα δυο χέρια!

« Προηγούμενο άρθρο

Edwards: Λογικά θα είμαστε καλύτεροι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA