• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σίγουρος ο Davies για τις προοπτικές της Ducati!
"Έχουμε τη δυναμική να κερδίζουμε αγώνες"
Νέα 27/01/2014 - 14:05

Ο Chaz Davies παρουσιάστηκε βέβαιος - στην παρουσίαση της ομάδας της Ducati στα SBK - ότι μπορούν να επιστρέψουν στις νίκες! Ο Ουαλός, μαζί με τον νέο του ομόσταυλο, Davide Giugliano, αποκάλυψαν σήμερα το μεσημέρι τα χρώματα της νέας τους μοτοσυκλέτας για το 2014.

 

Ο Davies είναι ακόμα στο στάδιο της προσαρμογής πάνω στην 1199 Panigale του, ωστόσο είναι πεπεισμένος ότι η ιταλίδα έχει όλα τα εχέγγυα ώστε να επιστρέψει και πάλι στο πρώτο σκαλί του βάθρου. "Δεν έχω οδηγήσει για μεγάλο διάστημα την Panigale, ωστόσο είμαι σίγουρος ότι έχει πολλές δυνατότητες που πρέπει να ερευνήσουμε και να αξιολογήσουμε", τόνισε ο Davies.

 

"Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι ώστε να βελτιώνουμε το κάθε εξάρτημα της μοτοσυκλέτας. Είναι μια πρόκληση την οποία περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία! Θεωρώ ότι υπάρχει η δυναμική για να κερδίζουμε αγώνες. Πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας όμως και να εκμεταλλευόμαστε την παραμικρή ευκαιρία που θα μας παρουσιαστεί στους αγώνες", πρόσθεσε.

 

"Νομίζω ότι θα έχουμε μια δυνατή συνεργασία με τον Davide και αυτό θα μας δώσει την ευκαιρία να υποστηρίζει ο ένας τον άλλον στους αγώνες και να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα στις πίστες". Στην παρουσίαση της ομάδας έδωσαν το παρόν τόσο ο CEO της Ducati Motor Holding, Claudio Domenicali, όσο και ο νέος Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse, Luigi Dall'Igna, αλλά και οι Paolo Ciabatti (Sporting Director Ducati Corse), Ernesto Marinelli (SBK Project Director) και ο Team Manager, Serafino Foti.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Δείτε την παρουσίαση της Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Abraham: Δεν το διασκεδάζω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA