• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Giugliano: Κάθε φορά και καλύτερα!
"Μπορώ να πω ότι νιώθω όλο και καλύτερα πάνω στην 1199"
Νέα 22/01/2014 - 11:01

Ο νέος αναβάτης της Ducati στα SBK, Davide Giugliano, ολοκλήρωσε το πρώτο τεστ της νέας χρονιάς στο Portimao, κατακτώντας μια καλή τέταρτη θέση στους ανεπίσημους χρόνους.

 

Ο Giugliano, ο οποίος υπέγραψε στους κόκκινους φεύγοντας από την Althea Aprilia, σημείωσε χρόνο μόλις τέσσερα δέκατα πίσω από τον πρωτοπόρο Lowes της Suzuki. "Καταφέραμε πολλά στο τέλος. Παρά το ότι η βροχή μας στέρησε αρκετό χρόνο από την πίστα, εν τούτοις στο τέλος ήταν χρήσιμο τεστ καθώς καταφέραμε να χτίσουμε την εμπιστοσύνη μας με την 1199 στο βρεγμένο", τόνισε ο Giugliano.

 

"Είμαι χαρούμενος με αυτά που πετύχαμε, δουλέψαμε με τα νέα υλικά που είχαμε στη διάθεσή μας και νιώθω άνετα πάνω της. Μπορώ να πω μάλιστα ότι κάθε φορά νιώθω και καλύτερα στην Panigale μου", πρόσθεσε. "Λυπάμαι για την κόκκινη σημαία στο τέλος του τεστ (σ.σ. χύθηκαν λάδια στην πίστα) καθώς δεν καταφέραμε να βγούμε με φρέσκα ελαστικά που θα μας βοηθούσαν να ολοκληρώσουμε πιο θετικά το τεστ, αλλά και να καταλάβουμε καλύτερα τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας".

 

Ο ομόσταυλος του Giugliano στην Ducati Superbike, Chaz Davies, ήταν έκτος στους ανεπίσημους χρόνους, τρία δέκατα πίσω από τον Ιταλό. Οι δυο τους θα βρεθούν και πάλι στην πίστα στο Phillip Island, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος στην ίδια πίστα.

 

Επόμενο άρθρο »

Laverty: Τους ξαφνιάσαμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marquez βοηθά ανθρώπους με κινητικά προβλήματα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα