• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marquez βοηθά ανθρώπους με κινητικά προβλήματα
Μια ξεχωριστή προπόνηση για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή
Νέα 22/01/2014 - 10:34

Την Δευτέρα που μας πέρασε, ο Marc Marquez ταξίδεψε στην Sant Cugat de Valles - κοντά στην Βαρκελώνη - για να πάρει μέρος σε μια ξεχωριστή προπόνηση μαζί με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

 

Μαζί με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2013, ήταν και οι Isidre Esteve, Alex Criville, Toni Bou, Carlos Checa και Takahisa Fujinami, οι οποίοι, με τη συνδρομή της Repsol και του Ιδρύματος "Isidre Esteve", παρουσίασαν το "Centro Puente" ένα εγχείρημα που απευθύνεται σε άτομα με κινητικές δυσκολίες και τους βοηθά να προσαρμόσουν στα ιδιαίτερα προβλήματά τους την απαραίτητη προπόνηση, ώστε να συνεχίσουν τις αθλητικές τους δραστηριότητες.

 

Μέρος των εσόδων του Superprestigio 2014 - του αγώνα στο χώμα που έγινε στις 11 Ιανουαρίου στην Βαρκελώνη - διατέθηκαν γι' αυτό τον σκοπό, ενώ η Repsol έβαλε το ίδιο ποσό συν τα έξοδα του προσωπικού και των οργάνων για το "Centro Puente". "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα εδώ", τόνισε ο Marquez.

 

"Αυτή είναι η δεύτερη εμπειρία μου με το Ίδρυμα Isidre Esteve και ήταν πολύ θετικό το γεγονός ότι προπονήθηκα μαζί τους, καθώς πέρα από τις ειδικές ασκήσεις που κάνουν, μπορείς να κάνεις μαζί τους και μερικές ίδιες! Μ' αρέσει που είχα την ευκαιρία να βοηθήσω σ' αυτή την πρωτοβουλία, διότι είναι πάντα πολύ σημαντικό να παρέχει κανείς κίνητρο σ' αυτούς τους ανθρώπους", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Giugliano: Κάθε φορά και καλύτερα!

« Προηγούμενο άρθρο

Corti: Το πρώτο πραγματικό τεστ

Χορηγοί