• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laverty: Τους ξαφνιάσαμε!
Δεν περίμεναν να είμαστε στις πρώτες θέσεις!
Νέα 22/01/2014 - 12:50

Ο Eugene Laverty ήταν δεύτερος στο τεστ του Portimao που ολοκληρώθηκε στις αρχές της εβδομάδας, με χρόνο 1:42.6, ένα δέκατο πίσω από τον ομόσταυλό του Lowes (ανεπίσημοι χρόνοι).

 

Ο Ιρλανδός ήταν ο ταχύτερος όλων την πρώτη ημέρα του τεστ στην Πορτογαλία, δουλεύοντας περισσότερο πάνω στο πλαίσιο της GSX-R1000 του, στη σταθερότητα στο φρενάρισμα και στην πρόσφυση του πίσω μέρους.

 

"Ήταν ένα καλό τεστ σε γενικές γραμμές. Ήταν το καλύτερο μέχρι στιγμής και καταφέραμε μάλιστα να κάνουμε και μερικούς γύρους στο βρεγμένο, για να καταλάβουμε τη μοτοσυκλέτα. Στο στεγνό, ο ρυθμός μας ήταν πραγματικά δυνατός, κάτι που δείχνει τι δουλειά έχουμε κάνει με τα ηλεκτρονικά και πλέον απολαμβάνουμε τους καρπούς", σχολίασε ο Laverty.

 

"Θεωρώ ότι ξαφνιάσαμε αρκετούς, καθώς τόσο εγώ όσο και ο Alex είμαστε στις πρώτες θέσεις, αλλά παράλληλα ήταν και μια ωραία επιβράβευση για την ομάδα, μιας και όλοι οι μηχανικοί δούλεψαν πολύ σκληρά τους προηγούμενους δυο μήνες, ειδικά στην Jerez. Την δουλειά που έκαναν σε έξι εβδομάδες, πιθανόν κάποιοι άλλοι να μην την έκαναν σε έξι μήνες! Νιώθω καλά πάνω στην GSX-R μου και ανυπομονώ για το Phillip Island".

 

Επόμενο άρθρο »

Galbusera: O Rossi μπορεί να κερδίσει!

« Προηγούμενο άρθρο

Giugliano: Κάθε φορά και καλύτερα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα