• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Corti: Το πρώτο πραγματικό τεστ
Ενθαρρυντικά τα νέα στην MV Agusta μετά το Portimao
Νέα 22/01/2014 - 09:52

Η MV Agusta συνεχίζει τις προετοιμασίες της για τη μεγάλη επιστροφή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK, φέρνοντας στο Portimao της Πορτογαλίας - στο τεστ που ολοκληρώθηκε εκεί πρόσφατα - μια σχεδόν έτοιμη αγωνιστική μοτοσυκλέτα.

 

Ο Ιταλός κατασκευαστής, που θα συνεργαστεί φέτος στα SBK με την Πρωταθλήτρια ομάδα της κατηγορίας Supersport, Yakhnich Motorsport, συμμετείχε στα τεστ προς το τέλος του 2013, ωστόσο σ' εκείνο το χρονικό σημείο είχαν μια μοτοσυκλέτα σχεδόν παραγωγής.

 

Στο Portimao αντιθέτως, στο πρώτο τεστ του 2014, η MV Agusta έδωσε το παρόν με μια "σχεδόν αγωνιστική" μοτοσυκλέτα, που άφησε καλές εντυπώσεις ένα μήνα περίπου πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

 

Εφοδιασμένη με πιο δυνατό κινητήρα, η μοτοσυκλέτα που είχε στα χέρια του ο Corti τα πήγε καλά τη δεύτερη ημέρα του τεστ (την πρώτη ο καιρός δεν επέτρεψε πολλά). Ο καλύτερος χρόνος του Ιταλού οδηγού ήταν 1:44.5, δυο δευτερόλεπτα πίσω από την Suzuki του Alex Lowes.

 

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον κινητήρα, που δείχνει ότι έχει πολλές δυνατότητες", υπογράμμισε ο Corti. "Χρειάζεται όμως να ξεκινήσουμε από το μηδέν όσον αφορά την ανάρτηση και τα ηλεκτρονικά, αλλά θεωρώ ότι η φετινή σεζόν θα είναι καλή για εμάς".  

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Marquez βοηθά ανθρώπους με κινητικά προβλήματα

« Προηγούμενο άρθρο

Melandri: Ναι μεν, αλλά...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα