• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Wilairot στην PTR Honda
Στην κατηγορία Supersport το 2014
Νέα 31/12/2013 - 15:30

Ο Ratthapark Wilairot θα επιστρέψει στις πίστες και το 2014 θα αγωνίζεται στην κατηγορία Supersport. Ο αναβάτης από την Ταϋλάνδη υπέγραψε με την PTR Honda και θα βρίσκεται στη σέλα μιας CBR600RR, μαζί με τους Jack Kennedy και Nacho Calero.

 

Η επιστροφή του στο προσκήνιο έρχεται μετά την ανακοίνωση τον περασμένο Αύγουστο ότι σταματά οριστικά τους αγώνες, φεύγοντας από την ομάδα του Gresini στην Moto2. Η είδηση και ειδικότερα ο λόγος που ο Wilairot έφυγε από την ομάδα - κατ' εντολή της Thai Honda που τον στήριζε μέχρι εκείνο το σημείο - άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στο χώρο του paddok.

 

Ο Wilairot έφυγε, επισήμως, επειδή τα αποτελέσματά του ήταν πολύ μέτρια, ωστόσο ο αντικαταστάτης του - Thitipong Warokorn - τα πήγε ακόμα χειρότερα, δίνοντας τροφή για περαιτέρω σχόλια για τους λόγους που οδήγησαν Gresini και Thai Honda στο να αντικαταστήσουν τον αναβάτη από την Ταϋλάνδη.

 

Πλέον, ο Ratthapark Wilairot πηγαίνει στα Supersport σε μια προσπάθεια να δώσει νέα ώθηση στην καριέρα του, η οποία και ξεκίνησε πολλά υποσχόμενη αλλά πήρε την κατιούσα μετά από ένα ατύχημα που είχε το 2011 στο δρόμο. Την ίδια χρονιά είχε κι έναν σοβαρό τραυματισμό, όταν στην Αυστραλία ο Marc Marquez τον χτύπησε από πίσω.

 

Επόμενο άρθρο »

MV Agusta: Στην κορυφή μετά από 38 χρόνια!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν κέρδισα μόνος μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα