• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dall'Igna: Ξεκίνημα με το δεξί!
O Dovizioso δοκίμασε νέο φέρινγκ χτες
Νέα 12/11/2013 - 16:51

Ο νέος επικεφαλής του Ducati Corse, Gigi Dall'Igna, θεωρεί ότι η αρχή στη νέα του ομάδα έγινε με καλές προοπτικές για τη συνέχεια. Ο Dall'Igna έρχεται από το εργοστάσιο της Aprilia και μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, ελπίζει ότι υπό την καθοδήγησή του, η Ducati θα μπορέσει να παλεύει για βάθρα και νίκες!

 

Αιχμή του δόρατος της σεζόν 2014 για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, θα είναι ο Andrea Dovizioso και ο Cal Crutchlow, με τον Dall'Igna να δηλώνει εντυπωσιασμένος με αυτά που είδε χτες. "Ήταν η πρώτη μου ημέρα ως Διευθυντής του Ducati Corse και αρχίζω να μαθαίνω και να εκτιμώ τη δουλειά που γίνετε εδώ".

 

"Είχα πάρει μια ιδέα από τις ημέρες που ήμουν στο Borgo Panigale, διότι κι εκεί βρήκα το τεχνικό επίπεδο να είναι πολύ υψηλό και τους ανθρώπους να έχουν πολλές δυνατότητες. Την πρώτη ημέρα κάναμε πρακτική δουλειά που θα μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε με τη μοτοσυκλέτα, πράγμα που θα μας επιτρέψει να καθορίσουμε μια στρατηγική για να επιστρέψει η Ducati σε ανταγωνιστικό επίπεδο", πρόσθεσε.

 

"Είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε για χρονοδιαγράμματα και να ετοιμάσουμε πιο λεπτομερή σχέδια, αλλά θεωρώ ότι ξεκινήσαμε με το δεξί".

 

Εν τω μεταξύ, ο Dovizioso δοκίμασε ένα νέο φέρινγκ στη Desmosedici του, με την οποία έκανε 36 γύρους χτες πετυχαίνοντας τον 5ο καλύτερο χρόνο. "Δοκιμάσαμε το νέο μπροστινό φέρινγκ και το αποτέλεσμα ήταν θετικό, μιας και η μοτοσυκλέτα κάνει σούζα (wheelie) λιγότερο από πριν", σχολίασε ο Ιταλός αναβάτης.

 

"Κάναμε παράλληλα και δυο τεστ με το set-up, για να δώσουμε μια πρώτη πληροφόρηση στον Gigi σε διάφορους τομείς τους οποίους ήθελε να ελέγξει", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Πρωτάθλημα Κατασκευαστών: 3ος Τίτλος Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Υπομονή

Χορηγοί