• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρωτάθλημα Κατασκευαστών: 3ος Τίτλος Honda
Εικοστός στη μεγάλη κατηγορία!
Νέα 12/11/2013 - 17:23

Παράλληλα με το Πρωτάθλημα αναβατών, η Honda κατέκτησε και τον τρίτο συνεχόμενο Τίτλο της στο Πρωτάθλημα των Κατασκευαστών, φτάνοντας μάλιστα - στη μεγάλη κατηγορία - το νούμερο-ρεκόρ των 20 συνολικά Τίτλων!

 

"Ήταν μια συναρπαστική χρονιά για το HRC, με τους Marquez και Pedrosa να παλεύουν για τον Τίτλο και να είναι ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα", τόνισε ο Πρόεδρος του HRC, Tetsuo Suzuki. "Συγχαρητήρια στον Marc για την κατάκτηση του Τίτλου στην παρθενική του σεζόν, σπάζοντας εν τω μεταξύ και πολλά ρεκόρ. Ο Dani δυστυχώς τραυματίστηκε στο Sachsenring και δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά στη συνέχεια. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα το παλέψει το 2014!"

 

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες στη Honda και στο HRC, καθώς και όλους τους χορηγούς και τους τεχνικούς μας εταίρους, για την πολύτιμη υποστήριξή τους φέτος. Επίσης και τους φιλάθλους μας ανά την υφήλιο. Εκτιμούμε πολύ την υποστήριξή σας!" πρόσθεσε.

 

Αυτές οι 20 πλέον επιτυχίες για τον γιαπωνέζο κατασκευαστή, περικλείουν μια ολόκληρη γκάμα μοτοσυκλετών της Honda, ξεκινώντας από την αερόψυκτη τετρακύλινδρη RC181, που κέρδισε την MV Agusta στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών το 1966, και φτάνοντας φυσικά στην εξαιρετική RC213V και το φετινό Πρωτάθλημα.

 

Επόμενο άρθρο »

Περισσότεροι δικυκλιστές...

« Προηγούμενο άρθρο

Dall'Igna: Ξεκίνημα με το δεξί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα