• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Υπομονή
Δεν θ' αλλάξει κάτι μέσα σε μια νύχτα!
Νέα 12/11/2013 - 14:57

Χτες, πρώτη ημέρα των δοκιμών στην πίστα της Βαλένθια, ο Cal Crutchlow έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα της Ducati, σημειώνοντας τον έκτο καλύτερο χρόνο της ημέρας.

 

Ο 28χρονος ολοκλήρωσε μια θέση πίσω από τον νέο του ομόσταυλο, Andrea Dovizioso και 0,797 πίσω από το χρόνο του Lorenzo. Ο Βρετανός - με χρόνο στο 1:32.054 - ήταν ικανοποιημένος με την πρώτη του εμπειρία πάνω στη Desmosedici. "Προφανώς και τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά με ό, τι είχα ζήσει παλιότερα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα και δουλεύω με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati".

 

"Έκανα αυτό που έπρεπε και μπορώ να πω με ασφάλεια ότι η πρώτη ημέρα των δοκιμών ήταν επιτυχημένη και μάθαμε τα πάντα: τη μοτοσυκλέτα, τα ηλεκτρονικά, τους μηχανικούς. Υπάρχουν βέβαια τόσα καινούργια πράγματα για εμένα, αλλά συγχρόνως έχει και το ενδιαφέρον του. Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε", πρόσθεσε.

 

Στη συνέχεια, ο Cal Crutchlow - πέμπτος στο φετινό Πρωτάθλημα και κορυφαίος δορυφορικός αναβάτης - δήλωσε ότι η συνδρομή του Romagnoli ήταν από την πρώτη στιγμή πολύτιμη. "Η ομάδα άκουγε την πληροφόρησή μου, ενώ εγώ εκμεταλλευόμουν τις συμβουλές και την εμπειρία τους. Είναι σημαντικό που βασίζομαι στον Daniele Romagnoli, γιατί είναι Ιταλός όπως και οι περισσότεροι μηχανικοί της Ducati. Σε γενικές γραμμές είμαι χαρούμενος. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τα πράγματα μέσα σε μια νύχτα, αλλά κάναμε μια θετική αρχή".

 

Επόμενο άρθρο »

Dall'Igna: Ξεκίνημα με το δεξί!

« Προηγούμενο άρθρο

Domenicali: Με τις καλύτερες ευχές όλων

Χορηγοί