• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Domenicali: Με τις καλύτερες ευχές όλων
Στη νέα αρχή της Ducati!
Νέα 12/11/2013 - 14:15

Ο Cal Crutchlow και ο Andrea Dovizioso ξανασμίγουν κάτω από το ίδιο γκαράζ, αυτή τη φορά ντυμένοι στα κόκκινα της ομάδας της Ducati, καθώς η εργοστασιακή ομάδα του Borgo Panigale ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της στο MotoGP, υπό την έμπειρη διαχείριση του Gigi Dall'Igna.

 

Ο Dovizioso ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα, ενώ ο Βρετανός αναβάτης αντικαθιστά τον Nicky Hayden, ο οποίος θα οδηγά μια "Open" Honda για την ομάδα του Aspar.

 

Ο CEO της Ducati Motor Holding, Claudio Domenicali, δήλωσε: "Με το τέλος του αγώνα της Κυριακής τελείωσε η φετινή σεζόν, που δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν ιδιαιτέρως ικανοποιητική για την Ducati. Με την έναρξη των δοκιμών εδώ, σηματοδοτείται μια νέα αρχή με καινούργια δομή για την ομάδα, με επικεφαλής τον Luigi Dall'Igna τον οποίο θέλω να καλωσορίσω θερμά και να του ευχηθώ καλή επιτυχία εκ μέρους μου, αλλά και εκ μέρους όλης της εταιρείας".

 

"Δοθείσης της ευκαιρίας, θα ήθελα να αποχαιρετίσω και τον Bernhard Gobmeier, ο οποίος διηύθυνε το Ducati Corse τους τελευταίους δέκα μήνες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στους μηχανικούς και τους αναβάτες, ειδικά στον Nicky, ο οποίος βρίσκεται πλέον σε άλλη ομάδα και ο οποίος τα τελευταία χρόνια εκπροσωπούσε τη φίρμα μας σε όλον τον κόσμο. Καλωσορίζω θερμά τον Cal, ο οποίος θα είναι μαζί με τον Andrea την επόμενη σεζόν. Οι δυο τους, θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν να μας βοηθήσουν να ξεχάσουμε τις απογοητεύσεις των τελευταίων ετών", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Υπομονή

« Προηγούμενο άρθρο

Pol Espargaro: Απίστευτο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα