• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pol Espargaro: Απίστευτο!
Επιτέλους οδηγώ μια MotoGP μοτοσυκλέτα!
Νέα 12/11/2013 - 12:47

O Pol Espargaro χαρακτήρισε "...ιδιαίτερη στιγμή" της καριέρας του, τους πρώτους γύρους που έκανε χτες πάνω στην M1 της Yamaha Tech 3. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 - που πήρε τη θέση του Cal Crutchlow στην ομάδα - ολοκλήρωσε 45 γύρους σε καλές συνθήκες, πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα.

 

Ο Espargaro σημείωσε 1:33.187 και ολοκλήρωσε στη δέκατη θέση της κατάταξης, όντας περίπου δυο δευτερόλεπτα πίσω από τις εργοστασιακές M1 των Lorenzo και Rossi. "Σήμερα ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή της καριέρας μου και ήταν απίστευτο που επιτέλους οδήγησα μια MotoGP μοτοσυκλέτα", υπογράμμισε.

 

"Ανυπομονούσα να δουλέψω με την ομάδα της Tech 3 και αμέσως κατάλαβα ότι πρόκειται για μια πολύ επαγγελματική και υψηλού επιπέδου ομάδα, με τεράστια υποστήριξη από τη Yamaha. Η YZR-M1 είναι απίστευτη και προσπάθησα να μάθω όσα περισσότερα μπορούσα την 1η ημέρα. Η δύναμή της είναι κάτι που αντιλαμβάνεσαι αμέσως και έκανα όσους περισσότερους γύρους μπορούσα για να πάρω μια πρώτη αίσθηση από τη μοτοσυκλέτα", πρόσθεσε.

 

"Δεν δοκιμάσαμε κάποιες καινούργιες ρυθμίσεις και δεν πειράξαμε τα ηλεκτρονικά, ωστόσο η αίσθηση του να οδηγάς μια τέτοια μοτοσυκλέτα είναι απλά φανταστική! Ανυπομονώ να κερδίσω περισσότερη εμπειρία πάνω στη μοτοσυκλέτα και να αναδείξω τις δυνατότητές της", ολοκλήρωσε ο Ισπανός.

 

Επόμενο άρθρο »

Domenicali: Με τις καλύτερες ευχές όλων

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test: Αισιόδοξος ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα