• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto2: Η νίκη στον Terol!
Έπεσε ο Espargaro, στο βάθρο οι Torres και Zarco
Νέα 10/11/2013 - 16:04

Δεν κατάφερε να βάλει το κερασάκι στην τούρτα στον σημερινό αγώνα ο Pol Espargaro, ο οποίος έπεσε στον όγδοο γύρο του αγώνα κι ενώ ήταν άνετα μπροστά από τους υπόλοιπους οδηγούς. Ξαναμπήκε στον αγώνα για να τερματίσει στην 29η θέση. Από την άλλη, ο έτερος διεκδικητής του Πρωταθλήματος, τουλάχιστον μέχρι πριν μερικές εβδομάδες, Scott Redding, τερμάτισε δεύτερος στη βαθμολογία με την 15η θέση που πήρε στον αγώνα.

 

Ο μεγάλος νικητής, κάνοντας ωραίο αγώνα, ήταν ο Nico Terol, ο οποίος πήρε την τρίτη του φετινή νίκη με μια άνετη διαφορά τεσσάρων δευτερολέπτων. Μια εξαιρετική ημέρα για την ομάδα του Aspar στη Moto2, καθώς ο Jordi Torres ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, προσπερνώντας τον Simone Corsi πέντε γύρους πριν το τέλος και αφήνοντας πίσω του τον Ιταλό.

 

Το δράμα για τον Corsi συνεχίστηκε, καθώς έχασε το βάθρο από τον Johann Zarco για μόλις ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου. Ο Tito Rabat πήρε μια πέμπτη θέση χωρίς ιδιαίτερη πίεση, με τον Aegerter να συνεχίζει το φοβερό του σερί και για 33η φορά να τερματίζει σε θέση που δίνει βαθμούς!

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Πρωταθλητής MotoGP ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto3: Τι αγώνας, Πρωταθλητής ο Vinales!

Χορηγοί