• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto3: Τι αγώνας, Πρωταθλητής ο Vinales!
Πρώτη νίκη για τον Ισπανό μετά το Le Mans, έπεσε ο Salom.
Νέα 10/11/2013 - 13:44

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η σεζόν για τη μικρή κατηγορία του Πρωταθλήματος, με τους αναβάτες της Moto3 να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις, ειδικά οι τρεις που πάλευαν για τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή! Ο Maverick Vinales κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα - η πρώτη του νίκη μετά τη Γαλλία - και να στεφθεί Πρωταθλητής, την ώρα που ο Rins έχανε για ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου τη δεύτερη θέση από τον Jonas Folger. Άτυχος ο Luis Salom, είχε μια πτώση νωρίτερα και δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 14η θέση.

 

Ο τελευταίος γύρος του αγώνα ήταν το κάτι άλλο, με τους Rins και Vinales να δίνουν δυνατές μάχες, ενώ από πίσω καραδοκούσε ο Folger. Ο Rins τελικά δεν κατάφερε να κρατήσει την πρώτη θέση αφού δεν βρήκε "απάντηση" στην τελευταία κίνηση του αντιπάλου του, χάνοντας μάλιστα το δεύτερο σκαλί του βάθρου στην ευθεία του τερματισμού. Πάντως, αν ο Ισπανός μείνει στην κατηγορία, θα έχει ακόμα μια ευκαιρία του χρόνου να πάρει το Πρωτάθλημα.

 

Μεγάλο το δράμα για τον Salom, ο οποίος έχασε τον έλεγχο στον 15ο γύρο του - στην πέμπτη στροφή - και γκρεμίζοντας κάθε ελπίδα του για νίκη. Το μόνο που περίμενε ήταν ένα μικρό θαύμα που ποτέ δεν ήρθε. Μεγάλος άτυχος κι ένας εκπληκτικός Jack Miller, ο οποίος κυνήγησε τους μπροστά αλλά στο τέλος του αγώνα είχε μια πτώση καθώς πίεζε για μια θέση στο βάθρο.

 

Ο Alex Marquez πήρε την τέταρτη θέση, δείχνοντας ότι του χρόνου θα είναι ένας σοβαρός διεκδικητής νικών και βάθρων, ενώ εξαιρετική ήταν και η παρουσία του Vazquez που από δέκατος έφερε τη μοτοσυκλέτα του (Mahindra) στην 5η θέση. Ιδιαίτερη μνείας αξίζει μια καταπληκτική Ana Carrasco, η οποία εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη γνώση της πίστας και κατάφερε να βρεθεί στη φοβερή 8η θέση!! Από την άλλη, μέτριο αγώνα έκανε ο Σίσσης - στην τελευταία του παρουσία στο γκαράζ της Red Bull KTM Ajo - ο οποίος από 23ο κατάφερε να κερδίσει μερικές θέσεις και να τερματίσει στην 18η θέση. Η νέα σεζόν θα βρει τον Ελληνο-Αυστραλό στην εργοστασιακή Mahindra.

 

Δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα και τη βαθμολογία στα συνοδευτικά μας αρχεία!

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto2: Η νίκη στον Terol!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Aoyama νέος ομόσταυλος του Hayden!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα