• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Είμαι στα καλύτερά μου!
Η νίκη είναι κοντά, αλλά το Πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο
Νέα 09/11/2013 - 22:15

Εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος με την πρώτη του μοτοσυκλέτα, στο δεύτερο μόλις γύρο που επιχειρούσε στη διαδικασία των ΚΑΤ2, ο Jorge Lorenzo δεν είχε τη δυνατότητα να πάρει την pole position, ωστόσο ήταν ανταγωνιστικός με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα του και θα είναι στην πρώτη σειρά του αυριανού αγώνα.

 

Ακόμα και μέχρι αυτή την ώρα, η Yamaha δεν έχει αποκαλύψει τη φύση του τεχνικού προβλήματος που αντιμετώπισε ο Lorenzo, ο οποίος σχολίασε: "Στα τέταρτα ελεύθερα κάναμε ενδεχομένως την καλύτερη προσομοίωση της χρονιάς κι ένιωθα πολύ σίγουρος για τις κατατακτήριες, αλλά αίφνης η μοτοσυκλέτα έχασε το 50% της δύναμης κι έπρεπε να σταματήσω".

 

"Συζητήσαμε το τι έγινε και αποφασίσαμε να ξαναδοκιμάσουμε. Βγήκα και συνέβη πάλι το ίδιο, έτσι αναγκαστικά επέστρεψα και πήρα τη δεύτερη μοτοσυκλέτα, της οποίας φυσικά ο κινητήρας, η απόδοση, δεν είναι ίδια. Είναι πιο επιθετικός, πιο παλιός και δεν μπορούσα να οδηγήσω όπως με την πρώτη. Κρίμα, αλλά πάντως η δεύτερη είναι καλή θέση", πρόσθεσε.

 

Παρά το αναπάντεχο πρόβλημα, ο Lorenzo είναι βέβαιος ότι η πρώτη του μοτοσυκλέτα θα είναι έτοιμη για τον αυριανό αγώνα. "Νομίζω ότι ήδη το πρόβλημα έχει λυθεί και θα αγωνιστώ αύριο με την πρώτη μου μοτοσυκλέτα", σχολίασε και συνέχισε: "Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε τον αγώνα αύριο, αλλά το Πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο, ωστόσο θα βάλουμε τα δυνατά μας. Αν ξεκινήσουμε καλά μπορούμε να περάσουμε τον Marquez και μετά θα δούμε τι θα γίνει".

 

Ερωτηθείς για το αν νιώθει ότι είναι στην καλύτερή του κατάσταση, απάντησε: "Φέτος έχω καταφέρει κι έχω βελτιώσει το στυλ μου και αυτό μου έδωσε μερικά δέκατα. Παράλληλα, τα δυο τελευταία χρόνια έχω βελτιώσει την αίσθησή μου στους πρώτους γύρους. Έτσι νομίζω ότι ναι, είμαι στα καλύτερά μου αυτό το διάστημα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Πρώτη σειρά και πάλι για τον Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: 9η pole για τον Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα