• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Έτοιμος να παλέψω μαζί του!
Ο ρυθμός μου είναι καλός, αλλά ο Jorge είναι δυνατός
Νέα 09/11/2013 - 21:07

Ο Marc Marquez, ο οδηγός που προηγείται στη βαθμολογία με 13 βαθμούς, δεν δείχνει σημάδια άγχους ή νευρικότητας στον τελευταίο αγώνα της σεζόν και κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές σήμερα, για ένατη φορά μέσα στη χρονιά, στους μισούς δηλαδή αγώνες!

 

Παράλληλα, ο χρόνος του - 1:30.237 - σημείο αναφοράς πλέον στην ισπανική πίστα, του δίνει το δικαίωμα να ξεκινήσει για 12η φορά φέτος από την πρώτη σειρά ενός αγώνα. "Στόχος μας ήταν να ξεκινήσουμε από την πρώτη σειρά και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε την pole", τόνισε το νέο φαινόμενο του MotoGP!

 

"Σήμερα τα καταφέραμε, αλλά η πιο σπουδαία ημέρα ξημερώνει αύριο. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, όπως σήμερα και χτες. Για τον αγώνα, ο ρυθμός μας δεν είναι άσχημος, ακόμα κι αν ο Jorge είναι δυνατός. Νιώθω όμως άνετα κι είμαι έτοιμος να παλέψω μαζί του, όπως και με τους Dani και ίσως τον Valentino. Η εκκίνηση δεν είναι το δυνατό μου σημείο, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερή μας φέτος και να ακολουθήσουμε τον Jorge, διότι σίγουρα θα ξεκινήσει πρώτος. Στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον ίδιο ρυθμό, όπως και στα ελεύθερα", πρόσθεσε.

 

Ο 20χρονος φαίνεται ανεπηρέαστος από το "βάρος" των προσδοκιών που πέφτει στους νεαρούς του ώμους και σε μια αποστροφή του λόγου του, σημείωσε: "Κοιμάμαι μια χαρά. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα". Ερωτηθείς στη συνέχεια αν έπαιρνε αχρείαστα ρίσκα, μιας και προηγείται στη βαθμολογία, ο Marquez αποκρίθηκε: "Το σχέδιό μας είναι να οδηγήσουμε όπως σε κάθε αγώνα. Να προσπαθήσω να είμαι ο ίδιος Marc, όπως όλη τη σεζόν, να είμαι εκεί μαζί με τους Jorge και Dani και μετά, την Κυριακή, να δούμε πως θα νιώθω. Σίγουρα το Πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό, αλλά όταν οδηγάς γρήγορα και πιέζεις, η προσοχή σου είναι πολύ μεγαλύτερη".

 

"Αν κερδίσουμε το Πρωτάθλημα, ή έρθουμε δεύτεροι - σίγουρα βέβαια θα ήταν καλύτερα να κερδίσουμε - αλλά για εμένα όπως και να 'χει το να είμαι μπροστά στη βαθμολογία στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, είναι από μόνο του κάτι το εκπληκτικό!" Τέλος, έδωσε και τη δική του πρόβλεψη για τις τρεις πρώτες θέσεις του βάθρου αύριο: "Για μένα πρώτος θα είναι ο Jorge, δεύτερος ο Dani και τρίτος ο Marc!"

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia: 9η pole για τον Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν κατάφερα την πρώτη σειρά!

Χορηγοί